"Ο Μικρός Πρίγκιπας" από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ηλιούπολης

"Ο Μικρός Πρίγκιπας" του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ από το Παιδικό Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Ηλιούπολης.

Το Παιδικό Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου του "Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης-Γρηγόρης Γρηγορού" προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 9.00 μ.μ., στην Πλατεία Εθνικής Αντίσταση σε ένα μαγικό και συναισθηματικό ταξίδι μαζί με έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες της "παιδικής" λογοτεχνίας.

Η θεατρική ομάδα των μικρών μας φίλων, παρουσιάζει, μέσα από ένα παιχνίδι διαρκών μεταμορφώσεων, την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, ενός παιδιού που ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι για να γνωρίσει τον κόσμο, να βρει φίλους και την πραγματική αγάπη. Όλα τα παιδιά-ηθοποιοί του Εργαστηρίου παίζουν διαδοχικά τον ρόλο του Μικρού Πρίγκιπα, γιατί η αγνότητα, η περιέργεια και η καλοσύνη είναι γνωρίσματα που έχει κάθε παιδί. Στην παράστασή μας, όπως και στη ζωή άλλωστε, είμαστε όλοι πρωταγωνιστές!

Η παράσταση φιλοξενείται στο πλαίσιο της ετήσιας Έκθεσης Βιβλίου Ηλιούπολης, με στόχο να εξοικειώσει τα παιδιά αλλά και τους θεατές, με ένα από τα παλαιότερα είδη του θεάτρου, το Θέατρο Δρόμου και τη δυναμική της τέχνης σε ανοιχτούς -προσβάσιμους σε όλους- δημόσιους χώρους.

Η συγκεκριμένη παράσταση είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας και έχει δημιουργήσει "γέφυρες" επικοινωνίας και έκφρασης μεταξύ του Θεατρικού Εργαστηρίου και των παιδιών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής, που ανέλαβαν να ζωντανέψουν την ιστορία με τα πινέλα τους.

Διασκευή-Σκηνοθεσία-Διδασκαλία: Μάρα Γαργαλάκου, Θεατρολόγος.

Σκηνική Επιμέλεια: Γιαννοπούλου Αδαμαντία, Γκικοπούλου Γιούλη & Χριστοπούλου Θεανώ, υπεύθυνες Εργαστηρίων Εικαστικών Τεχνών Δήμου Ηλιούπολης.

Πότε;

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 21:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως
Ηλιούπολη
Αθήνα

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως
Ηλιούπολη

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/06/2019 - 21:00