"Στο τικ τακ του ρολογιού" με ελεύθερη είσοδο στον Ιανό Αθήνας

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο Παιδικός IANOS θα παρουσιάσουν το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 και ώρα 13:00, το βιβλίο "Στο τικ τακ του ρολογιού" της Παναγιώτας Στρίκου-Τομοπούλου, σε εικονογράφηση της Βανέσσας Ιωάννου.

Για παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Να μάθεις την ώρα, για να προγραμματίζεις σωστά τον χρόνο σου, Κωστή, είπε ο μπαμπάς μου. Αλλά δεν είχα ιδέα πώς να... προγραμματίσω τον χρόνο!

Δεν κατάλαβα καν τι σημαίνει αυτό! Είχε έρθει η ώρα να μάθω την ώρα!

Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία του Κωστή που άρχισε να ακολουθεί τους δείκτες του ρολογιού σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει αν ο χρόνος μάς κυνηγάει ή τον... κυνηγάμε. Αν αφήνουμε τα πράγματα να κυλούν αργά, ή γρήγορα πρέπει να πάμε!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Παναγιώτα Στρίκου-Τομοπούλου είναι εμψυχώτρια παιδικών ομάδων. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε δράσεις για την προώθηση της χαράς της ανάγνωσης στη δημοτική βιβλιοθήκη του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας. Το πρόγραμμα για το οποίο ήταν υπεύθυνη βραβεύτηκε από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Συντόνισε προγράμματα θεατρικού παιχνιδιού και παιχνιδιού σε δημόσια, ιδιωτικά σχολεία και ιδιωτικές σχολές. Της αρέσει πολύ να ακούει και να λέει ιστορίες. Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

Ιανός
Σταδίου 24,
Αθήνα
τηλ.210- 32 17 917

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.210- 32 17 917

Διεύθυνση: 

Ιανός
Σταδίου 24

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/05/2019 - 13:00