«Τζέφυ, ο γατούλης που θα γινόταν σωματοφύλακας του βασιλιά» στο Marlin's House

Tο Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 12 μ.μ. στο Marlin's House (Λεωφ. Δεκελείας 125, Νέα Φιλαδέλφεια), μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Τζέφυ, ο γατούλης που θα γινόταν σωματοφύλακας του βασιλιά».

Τη δραματοποίηση του βιβλίου θα κάνει ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης. Καλωσορίζει η ηθοποιός Λίνα Σακκά. Σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης, από τον υπεύθυνο του Θιάσου Πλώρη των Εκδόσεων Παρισιάνου Ιορδάνης Καλέσης.

Το καινούργιο βιβλίο του ομότιμου καθηγητή οδοντιατρικής Βύρωνα Χρ. Δρούκα είναι βέβαιο ότι θα σας εκπλήξει! Ελάτε να γνωρίσουμε τον Τζέφυ, τον γατούλη που θα γινόταν σωματοφύλακας του βασιλιά!

Έξω απ’ την πανέμορφη πόλη της Γατούπολης απλώνεται ένα καταπράσινο δάσος. Στην άκρη του δάσους, στο εσωτερικό ενός τεράστιου μανιταριού, έχει στήσει το σπιτικό της η οικογένεια του κ. Νεκτάριου Γατόπουλου.

Εκεί, μαζί με τους γονείς του και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του ζει και ο Τζέφυ, ο μικρότερος και χαϊδεμένος γιος της οικογένειας.

Όμως ο Τζέφυ δεν είναι ένας γάτος σαν τους άλλους. Δεν θέλει να κυνηγάει μοσχοπόντικες. Είναι ένας γατούλης ονειροπόλος και γεμάτος φιλοδοξίες.

Όλη μέρα χουζουρεύει μπροστά στην πυροστιά και αφήνει τη σκέψη του να ταξιδεύει μέχρι το παλάτι του βασιλιά. Το μεγάλο του όνειρο είναι να γίνει σωματοφύλακας στη βασιλική φρουρά της Γατούπολης.

Όμως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Για να γίνει δεκτός στις τάξεις των βασιλικών σωματοφυλάκων, θα πρέπει πρώτα να αποδείξει την αξία του μέσα από μια σειρά δύσκολων δοκιμασιών.

Θα τα καταφέρει άραγε ο μικρός Τζέφυ; Και αν ναι, πώς;

Ένα τρυφερό και συνάμα συναρπαστικό γατοπαραμύθι από τον ομότιμο καθηγητή οδοντιατρικής Βύρωνα Χρ. Δρούκα, εικονογραφημένο από τη Γεωργία Αβασκαντήρα, για τους φίλους των υπέροχων αιλουροειδών – και όχι μόνο!

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9

Διεύθυνση: 

Marlin's House
Λεωφ. Δεκελείας 125, Νέα Φιλαδέλφεια

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/03/2019 - 12:00