"Η μάγισσα Λουίζα και οι 32 γάτες" συναντούν τα παιδιά στον Ιανό Αθήνας

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00,οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο Παιδικός Iανός θα παρουσιάσουν το βιβλίο "Η μάγισσα Λουίζα και οι 32 γάτες" της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου, σε εικονογράφηση της Πετρούλας Κρίγκου, στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Για παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η μάγισσα Λουίζα έμενε μόνη. Μοναδική της συντροφιά ο γάτος της, ο Φλοκάτος. Κάθε μέρα ξεμύτιζε από το σπίτι την ώρα που έπεφτε ο ήλιος. Κανείς δεν την πλησίαζε. Όλοι τη φοβούνταν. Μια μέρα, ο νέος κάτοικος της πόλης, ο Τίμος, έχασε τη γάτα του, τη Φρειδερίκη. Έψαξε σχεδόν παντού. Μέχρι που…

– Μην πλησιάσεις! Θέλεις να σε μεταμορφώσει σε βάτραχο; φώναξαν οι φίλοι του.

Αλλά ο Τίμος δε σταμάτησε, προχώρησε με θάρρος μέχρι το κατώφλι του σπιτιού της και τότε…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Στην εφηβεία μετακόμισε στην Ελλάδα. Σήμερα ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με την επιμέλεια υπό έκδοση αγγλικών εκπαιδευτικών βιβλίων. Χάρη σε μετεκπαίδευσή της, ασχολείται και με τη διδασκαλία στο διαδίκτυο, σε μαθητές από όλον τον κόσμο (Οnline Τeaching). Διατηρεί τη δική της στήλη «Στάση… δημοτικό!», στο ένθετο της ηλεκτρονικής εφημερίδας Η Φωνή της Κω – Kosvoice.gr.

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της: Στον πλανήτη Κόκκινο μια φορά, Η Μεγάλη των Τεράτων Σχολή, Ζητείται ιππότης!, Ο Φάνης ο φαρσέρ.

Ιανός
Σταδίου 24,
Αθήνα
τηλ. 210-32 17 917

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210-32 17 917

Διεύθυνση: 

Ιανός
Σταδίου 24

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/03/2019 - 11:00