"Η Ρένια και ο Διαβήτης που δεν έκανε κύκλους" της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Θέατρο Κιβωτός

Τα παιδιά λένε πάντα την αλήθεια, γιατί η αλήθεια είναι το πρόσωπο τους. Αυτό είναι η ζωή τους. Κάθε έκφραση, κάθε συναίσθημα κάθε συμπεριφορά είναι ένα βιβλίο. Αυτό το βιβλίο ανοίγει η μοναδική Κάρμεν Ρουγγέρη με μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση για τον Παιδικό Διαβήτη μεταφέροντας παράλληλα πλούσια συναισθήματα, συμπεριφορές, απορίες ακόμη και διδαχή. Από το παιδί άλλωστε μαθαίνεις. Η Ρένια και οι φίλοι της, αν και παιδιά ξέρουν να ζουν, ξέρουν να ξεπερνούν, ξέρουν να ονειρεύονται, ξέρουν να ανατρέπουν και να προχωρούν. Άλλωστε έκαναν τον Διαβήτη να μην κάνει κύκλους.

Μια μοναδική θεατρική παράσταση που έγραψε η Κάρμεν Ρουγγέρη αποκλειστικά για την Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ) αποδίδοντας με μοναδικό και ιδιαίτερα θεατρικό τρόπο τη γλυκιά ιστορία ενός παιδιού με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, η οποία μεταμορφώνεται σε μια μαγική ιστορία με παραμυθένιους ήρωες και νότες.

Ένα ξεχωριστό έργο, διδακτικό, πλούσιο σε μουσική και χορό που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον Παιδικό Διαβήτη, αναδεικνύοντας τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, την συνύπαρξη και τις αξίες της ζωής.

Η παράσταση απευθύνεται στα παιδιά και νέους με Διαβήτη τύπου 1, σε όλους τους μαθητές, σε εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες υγείας, αλλά και σε όποιον θέλει να ταξιδέψει θεατρικά στον κόσμο του Παιδικού Διαβήτη που ζει ανάμεσά μας αγγίζοντας καθημερινά όλο και περισσότερα άτομα.

Συντελεστές:
Κάρμεν Ρουγγέρη

Πότε;

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στις 11:00 και στις 15:00.

Γενική είσοδος: 10€.
Σχολεία (άνω των 25 ατόμων): 8€.
Ανέργων (με την επίδειξη κάρτας στην είσοδο): 8€.
Φοιτητικά (με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας στην είσοδο): 8€.

Κατά την προσέλευση στην παράσταση, είναι απαραίτητη η επίδειξη του εκτυπωμένου εισιτηρίου.

Θέατρο Κιβωτός
Πειραιώς 115
Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός
τηλ.210-34 27 426

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.210-34 27 426

Διεύθυνση: 

Θέατρο Κιβωτός
Πειραιώς 115
Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός

Πόλη: 

Κόστος: 

Το κόστος αναγράφεται αναλυτικά μέσα στο άρθρο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

16/03/2019 - 11:00