ΔΩΡΕΑΝ Κούλουμα 2019 στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την παραδοσιακή εκδήλωση «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2019», την Καθαρά Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, από τις 10.00 π.μ., στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών στον Άγιο Ανδρέα Ν. Μάκρης Αττικής, για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τις οικογένειές τους.

Στην περσινή αυτή παραδοσιακή εκδήλωση, η προσέλευση των Ελλήνων Αστυνομικών και των οικογενειών αυτών, η χαρά και τα χαμόγελα των μικρών παιδιών καθώς και το κέφι των παρευρισκόμενων, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με τον αριθμό των παρευρισκόμενων να αγγίζει τους χίλιους πεντακόσιους (1.500) κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, η εκδήλωση να θεωρηθεί επιτυχημένη και η καθιέρωσή της να είναι επιτακτική.

(Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την περσινή εκδήλωση «Κούλουμα 2018»)

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρασκευαστούν και θα προσφερθούν δωρεάν νηστίσιμα φαγητά και σαρακοστιανά εδέσματα για όλους τους παρευρισκομένους (φασολάδα, χαλβάς, λαγάνα, ταραμοσαλάτα, ελιές, κ.τ.λ) ενώ για τα παιδιά, εκτός των προαναφερομένων, θα προσφερθεί δωρεάν ειδικό παιδικό μενού. Τα ανωτέρω παραδοσιακά εδέσματα θα συνοδεύονται από κρασί και αναψυκτικά, ενώ η διασκέδαση και η ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων θα γίνει υπό τους ήχους Ελληνικής παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων.

(Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την περσινή εκδήλωση «Κούλουμα 2018»)

Με εξειδικευμένους και επαγγελματίες ψυχαγωγούς – ανιματέρ θα πραγματοποιηθεί η ψυχαγωγία των μικρών παιδιών, ενώ πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις θα συνοδεύουν τα παιχνίδια τους. Με μέριμνα των διοργανωτών θα παραδοθούν δωρεάν χαρταετοί στις οικογένειες και παρέες των παρευρισκομένων.

(Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την περσινή εκδήλωση «Κούλουμα 2018″)

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η εκδήλωση «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2019», θα πραγματοποιηθεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου «Μυτιληναίος Α.Ε.», όπου θα σταθεί αρωγός για την ολοκλήρωση της δωρεάν εκδήλωσης.

 

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί και φέτος τα «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2019», να πετάξουμε χαρταετούς, να χορέψουμε και να γευτούμε παραδοσιακά εδέσματα.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

Διεύθυνση: 

εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών στον Άγιο Ανδρέα Ν. Μάκρης Αττικής

Κόστος: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

11/03/2019 - 10:00