Νιώθει το παιδί μου την αγάπη μου; Βιωματικό εργαστήρι συναισθημάτων για γονείς και παιδιά 6-12 ετών με αφορμή το βιβλίο του Βασίλη Αλεξάκη «Γιατί κλαις;»

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν
στο βιωματικό εργαστήριο συναισθημάτων με τίτλο
Νιώθει το παιδί μου την αγάπη μου;
το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, στις 12:30 το μεσημέρι,

στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα),
με εισηγήτρια την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Καλλιακούδη.

Νιώθει το παιδί μου την αγάπη μου; Βιωματικό εργαστήρι συναισθημάτων για γονείς και παιδιά 6-12 ετών με αφορμή το βιβλίο του Βασίλη Αλεξάκη «Γιατί κλαις;»
Οι γονείς προσπαθούμε πολύ για τα παιδιά μας που σίγουρα είναι προτεραιότητά μας. Η δύσκολη και πολύπλοκη καθημερινότητα με τους πολύ έντονους ρυθμούς μάς γεμίζει άγχος, μας κουράζει, με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε, αφού μας ξεφεύγουν πολλά πράγματα και υπεραντιδράμε.
Στο τέλος της μέρας μετά την όλη προσπάθεια που έχουμε κάνει, πολλές φορές αναρωτιόμαστε: τελικά ποια στιγμή έμεινε σήμερα στην καρδιά μου; Πόσο καλλιεργώ τη σχέση με το παιδί μου; Μήπως το μεγαλύτερο μέρος της αγάπης μου εκφράζεται με συμβουλές και πρέπει;
Ένας κύκλος εργαστηρίων που βοηθά τους γονείς ενδυναμώσουν τη σχέση με το παιδί τους. Θα τους εκπαιδεύσει πώς να ακούσουν τα θέλω του και να έρθουν σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά του. Ταυτόχρονα, θα βοηθήσει τα παιδιά να καταλάβουν ότι πίσω από τις συμβουλές, τα πρέπει και τα μη κρύβεται η αληθινή αγάπη των γονιών τους γι’ αυτά.

Εισιτήριο: Το βιβλίο Γιατί κλαις; του Βασίλη Αλεξάκη (τιμή: 14,40 €) πριν από το εργαστήριο. Το εισιτήριο αντιστοιχεί σε ένα παιδί με τον γονιό του.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 ΛΕΠΤΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580 και στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τον τίτλο του εργαστηρίου: Νιώθει το παιδί μου την αγάπη μου;

Ετικέτες: 

info box

Διεύθυνση: 

ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118)

Κόστος: 

Το βιβλίο Γιατί κλαις; του Βασίλη Αλεξάκη (τιμή: 14,40 €)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/03/2019 - από τις 12:30 έως τις 14:00