«Τα πιο αληθινά Χριστούγεννα!» στο Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο

Η ομάδα «Χείλια λένε παραμύθια» (Πέγκυ Καραγιάννη και Καλλιόπη Λιαδή) επιστρέφει στο φιλικό και φιλόξενο Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο (Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου, Μαρούσι), την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, για να αφηγηθεί γιορτινά παραμύθια και ιστορίες σε μικρούς και μεγάλους που εμπνέονται από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η Άλκηστις Ραυτοπούλου, στο πιάνο και ο Φώτης Μυλωνάς, στο φλάουτο, την κιθάρα και το μαντολίνο, διανθίζουν την αφήγηση με γιορτινά τραγούδια, μελωδίες και καλαντίσματα και όλοι μαζί θα γιορτάσουμε «Τα πιο αληθινά Χριστούγεννα!».

Άραγε τι θα συμβεί όταν ο σάκος του Άι Βασίλη αδειάσει; όταν ένα παιδί μιλάει στο τηλέφωνο μαζί του ή όταν ένα άλλο ψάχνει στο καταχείμωνο να βρει ύφασμα για να ραφτεί η καλή φορεσιά του; όταν ένα αγόρι παίρνει το τύμπανο του στον κήπο του δράκου; Με τι θα φιλέψει ένας καλόκαρδος τσαγκάρης τον επισκέπτη που περιμένει τα Χριστούγεννα και πού θα συναντήσουμε την κυρά Χουχουλιά; Ποιο, τελικά, είναι το ωραιότερο δώρο του κόσμου;
Παραμύθια και ιστορίες από την προφορική παράδοση και τη λογοτεχνία, γεμάτα ευχές, αφράτο χιόνι, ζεστές αγκαλιές, αρώματα μπαχαρικών και αγαπημένες μελωδίες, που φέρνουν χαμόγελο και ζεσταίνουν το πνεύμα και τις καρδιές, θα δώσουν την απάντηση, θα μελώσουν τις γιορτές και θα κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα πιο αληθινά!

Η ομάδα αφήγησης «Χείλια λένε παραμύθια» ευχαριστεί θερμά το ζωγράφο και συγγραφέα Νίκολα Ανδρικόπουλο που της έδωσε τη δυνατότητα να αφηγηθεί το παραμύθι του «Το ωραιότερο δώρο του κόσμου».

Αφήγηση:
Ομάδα αφήγησης «Χείλια λένε παραμύθια»: Πέγκυ Καραγιάννη, Καλλιόπη Λιαδή.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Άλκηστις Ραυτοπούλου, πιάνο, Φώτης Μυλωνάς, φλάουτο, κιθάρα, μαντολίνο.

Η αφήγηση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας  από 5 ετών και άνω και σε ενήλικες.

Διάρκεια: 70 λεπτά.

Είσοδος: 7 ευρώ (οικογένειες: το αδερφάκι 5 ευρώ). – Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι: 5 ευρώ

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο
Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου, Μαρούσι,
Αθήνα
Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλ: 210- 68 17 042.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλ: 210- 68 17 042

Διεύθυνση: 

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο
Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου,
Μαρούσι

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος: 7 ευρώ (οικογένειες: το αδερφάκι 5 ευρώ). – Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι: 5 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

26/12/2018 - 18:00