«Ω! Christmas Three» στο Dancevacuum

Για αμέτρητους λόγους αγαπάμε τα Χριστούγεννα και οι γιορτινές παιδικές παραστάσεις είναι αναμφίβολα ένας από αυτούς! Παραστάσεις όπως το «Ω! Christmas Three», που «ανεβάζει» τις Κυριακές του Δεκεμβρίου στο Dancevacuum, στο Χαλάνδρι.

Πρόκειται για μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση από την ομάδα Τικ Τακ Ντο, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αδάμ, ιδανική για παιδιά ηλικίας από 3 ετών.

Ένας εντελώς διαφορετικός Άγιος Βασίλης από αυτόν που έχουμε στο μυαλό μας, περίμενε στο Dancevacuum, παρέα με… τρεις πράκτορες. Ποιος είναι ο σκοπός τους;
Λοιπόν, όλα αρχίζουν, όταν ο αγαπημένος Άγιος λαμβάνει ένα γράμμα από ένα κοριτσάκι, το οποίο του λέει, ότι αυτό που θα ήθελε είναι να έχουν όλες οι γιορτές την θαλπωρή των Χριστουγέννων. Ο Άγιος Βασίλης τότε ταράζεται: Πώς θα το καταφέρει αυτό; Βρίσκει, όμως, την πιο ευφάνταστη ιδέα: «Θα πηγαίνω σε όλες τις γιορτές ως Άγιος Βασίλης!». Και αυτό κάνει: Εμφανίζεται τις Απόκριες τραγουδώντας «Άγια Νύχτα», στην γιορτή της 25ης Μαρτίου φορά φουστανέλα, ενώ το Πάσχα… στολίζει το σουβλιστό αρνί με μια γιρλάντα!

Όλα καλά ώσπου… κάποια στιγμή, ο Άγιος Βασίλης παθαίνει κατάθλιψη και θέλει να αποσυρθεί. Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν οι τρεις μυστικοί πράκτορές του που θα σχηματίσουν την Μυστική Οργάνωση Μ.Ορ.Ε.Ε.Λει. και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν τα Χριστούγεννα! Θα τα καταφέρουν;

Το μήνυμα κάθε φορά είναι ένα «Εμπιστεύσου τη φύση και τη ροή της φύσης», σε μία έξυπνη παράσταση με ενέργεια και γρήγορο ρυθμό που κρατά τα ματάκια και τα αυτάκια των παιδιών τεντωμένα και ανοιχτά κάθε λεπτό! Η έμφαση δίνεται στην κίνηση των σωμάτων, στα περίτεχνα κοστούμια και στο ενδιαφέρον κείμενο δια χειρός Αργυρώς Ταμβάκου και Παναγιώτη Λαμπή, το οποίο περνά τα σωστά μηνύματα: Γυμναστική, φαγητό και… τέχνη χρειάζεται ο Άγιος Βασίλης για να επανέλθει στην τάξη!

Κυριακές 23, 30 Δεκεμβρίου στις 11:00.

Τιμές εισιτηρίων: Κυριακή: 8 ευρώ - Ειδική τιμή για ομάδες και σχολεία σε καθημερινές παραστάσεις: 5 ευρώ.

Διάρκεια: 60 λεπτά.

Πληροφορίες - Τηλέφωνα κρατήσεων: 215 56 52 039 / 698 34 70 906.

e-mail: contact@tiktaknto.gr - website: www.tiktaknto.gr

Dancevacuum Centre of Performing Arts:
Διογένους 42, Χαλάνδρι, Αθήνα
www.dancevacuum.gr - www.facebook.com/dancevacuum

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες - Τηλέφωνα κρατήσεων: 215 56 52 039 / 698 34 70 906

Διεύθυνση: 

Dancevacuum Centre of Performing Arts:
Διογένους 42, Χαλάνδρι

Πόλη: 

Κόστος: 

Τιμές εισιτηρίων: Κυριακή: 8 ευρώ - Ειδική τιμή για ομάδες και σχολεία σε καθημερινές παραστάσεις: 5 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

23/12/2018 - 11:00
30/12/2018 - 11:00