Μικροί Εφευρέτες - Ξενάγηση στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας

Η Be a Greek παρουσιάζει με υπερηφάνεια, για άλλη μία φορά, την αποκλειστική Δράση που θα φέρει τα παιδιά σε επαφή για πρώτη φορά με κάτι άγνωστο για τα περισσότερα από αυτά, τα τεχνολογικά θαύματα των αρχαίων Ελλήνων!
 
Σε ένα διαδραστικό ταξίδι στο παρελθόν διάρκειας 90 περίπου λεπτών, τα παιδιά θα δουν και θα γνωρίσουν από κοντά τα απίστευτα επιτεύγματα των προγόνων μας, θα θαυμάσουν τους διάφορους μηχανισμούς και θα μπορέσουν να καταλάβουν πως δούλευαν! Η έκθεση του μουσείου ξαναζωντανεύει δεκάδες εφευρέσεις του αρχαιοελληνικού τεχνολογικού θαύματος, από το ρομπότ-υπηρέτρια του Φίλωνος μέχρι τον κινηματογράφο του Ήρωνος και από το αυτόματο ωρολόγιο του Κτησιβίου μέχρι τον αναλογικό υπολογιστή των Αντικυθήρων!
 
Μην χάσετε την αποκλειστική αυτή μας Δράση που θα χαρίσει στα παιδιά δυνατά συναισθήματα έκπληξης και χαράς!
 
Απολαύστε αυτή τη μοναδική Ξενάγηση με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο η Be a Greek σας προσφέρει:
 
Αξεπέραστη ποιότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών
Θεματική προσέγγιση στην ξενάγηση
Μικρά γκρουπ μέχρι 15 άτομα
Κορυφαίοι ειδικοί επιστήμονες
 
 
Σημαντικές Πληροφορίες:
 
Ημερομηνία Ξενάγησης:  Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018.
 
Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 11:00 και 13:00.
 
Διάρκεια Ξενάγησης: 90 λεπτά περίπου.
 
Κόστος Συμμετοχής: 12€/παιδί.
 
Ιδανική Ηλικία Παιδιών: Από 7 ως 15 ετών.
 
Για να λάβετε μέρος στη Δράση μας είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Όπως πάντα, δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης και πληρωμής θέσεων την ημέρα της ξενάγησης.
 
Σημείο Συνάντησης: Είσοδος του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, Πινδάρου 6, 10671 Κολωνάκι, Αθήνα. Δείτε το σημείο στο Google Maps εδώ 
 
Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος του εισιτηρίου εισόδου στο Μουσείου. 
 
Για την αποκλειστική αυτή Δράση μας, θα υπάρχει μία μοναδική κατηγορία γενικής εισόδου με κόστος 5€, ανεξάρτητα ηλικίας. Σας ενημερώνουμε πως για τις αποκλειστικές αυτές Δράσεις μας, δεν ισχύουν οι ειδικές κατηγορίες μειωμένης εισόδου στο Μουσείο.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών στη Δράση μας είναι να συνοδεύονται από έναν τουλάχιστον ενήλικα συνοδό ανά κράτηση. Ασυνόδευτα παιδιά δεν θα γίνονται δεκτά στη ξενάγηση. Οι κ.κ. Συνοδοί των παιδιών συμμετέχουν στη Δράση καταβάλλοντας μονάχα το αντίτιμο εισόδου στο Μουσείο.
 
Η Δράση μας αυτή αναφέρεται αποκλειστικά σε παιδιά, αλλά έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά επίσης ειδικά για ενήλικες. Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες και να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας για τη Δράση μας για ενήλικες εδώ 
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Διεύθυνση: 

Είσοδος του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας,
Πινδάρου 6,
10671, Κολωνάκι

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος Συμμετοχής: 12€/παιδί

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/12/2018 - 11:00