Γιορτάζουμε παρέα τα πρώτα γενέθλια των Learning Tube στο "Νους και Γνώση"

Τα Learning Tube σας προσκαλούν στο μεγαλύτερο πάρτι γενεθλίων της πόλης, που θα είναι γεμάτο με παιχνίδια για τη γνώση του κόσμου!

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 σας περιμένουμε στον προαύλιο του δημιουργικού βιβλιοπωλείου "Νους και Γνώση" (Νικολάου Πλαστήρα 9, στη Θεσσαλονίκη) για να παίξουμε παρέα με τα Learning Tube και να γιορτάσουμε τα πρώτα μας γενέθλια!

Το πάρτι θα είναι γεμάτο εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, όπου με την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών θα συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα,αντίληψη και καλή μνήμη!

Παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν από τους παιδαγωγούς, οι οποίοι θα ενθαρρύνουν τα παιδιά:

- Να λάβουν μέρος σε παιχνίδια με γνωστικές δοκιμασίες
- Να διαγωνιστούν σε τουρνουά γνώσης
- Να κάνουν face painting με σημαίες του κόσμου

Εκτός από την καθιερωμένη τούρτα, στο πάρτι θα βρίσκονται οι μοναδικοί Whipeat για να προσφέρουν φρεσκοτηγανισμένους λουκουμάδες στα παιδιά με πολλές ακόμη λαχταριστές λιχουδιές.

Κληρώσεις και δώρα είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τα παιδιά!

Να είστε όλοι εκεί να γιορτάζουμε παρέα τα πρώτα γενέθλια των επιτραπέζιων παιχνιδιών που μας ταξιδεύουν στον κόσμο, των δικών μας Learning Tube!

Είσοδος ελεύθερη.

"Νους και Γνώση"
Νικολάου Πλαστήρα 9,
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 907 422

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 907 422

Διεύθυνση: 

"Νους και Γνώση"
Νικολάου Πλαστήρα 9,
Χαριλάου

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/12/2018 - 18:00