"Είμαι γενναίος" της Avril McDonald στον Ιανό Αθήνας

Οι εκδόσεις Παρισιάνου Α.Ε. και ο Παιδικός ΙΑΝΟS θα παρουσιάσουν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 τη σειρά βιβλίων "Είμαι γενναίος" της Avril McDonald, στον Ιανό Αθήνας.

Για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τη σειρά «Είμαι γενναίος»:

Ελάτε να γνωρίσουμε τις περιπέτειες του Βόλφι, του μικρού λύκου, και της μεγάλης του παρέας: την καλύτερή του φίλη, τη γάτα Κάτια, τη σοφή αράχνη, τον κατάλευκο γλάρο, τις πάντα άτακτες μαϊμούδες και τα υπόλοιπα ζώα.

Τα πέντε βιβλία της σειράς «Eίμαι γενναίος» της AvrilMcDonald, μαζί με τη ζωηρή εικονογράφηση της TatianaMinina, μας ταξιδεύουν στον πολύπλοκο συναισθηματικό κόσμο των παιδιών και εκθέτουν κάποιες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν μεγαλώνοντας.

Ο μικρός λύκος, κεντρικός ήρωας των ιστοριών, καλείται να ξεπεράσει όλα όσα τον αγχώνουν και τον φοβίζουν προκειμένου να δυναμώσει ψυχικά και να χαρεί τη ζωή.

Γραμμένα σε απλούς στίχους, με μέτρο και ρίμες που εντυπώνονται εύκολα στη μνήμη των παιδιών, τα παραμύθια της Avril McDonald συνιστούν ένα εξαιρετικά ευχάριστο ανάγνωσμα για παιδιά της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.

Τα πέντε βιβλία της σειράς είναι:

Ο λύκος και το πολύχρωμο πανωφόρι – μια ιστορία για τη διαφορετικότητα, το καθήκον μας απέναντι στους άλλους και τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων.

Ο λύκος δεν είναι καλεσμένος – μια ιστορία για τον αποκλεισμό, την αυτοπεποίθηση και τη σημασία της.

Ο λύκος φοβάται το σκοτάδι – μια ιστορία για τα άγχη και τους φόβους που ενδέχεται να ταλαιπωρούν τα παιδιά και να δηλητηριάζουν την καθημερινότητά τους.

Ο λύκος και το δρακάκι – μια ιστορία για την κατάκτηση της εσωτερικής ηρεμίας.

Ο παππούς λύκος – μια ιστορία για την απώλεια, το πένθος και την αντιμετώπισή τους.

Ιανός
Σταδίου 24,
Αθήνα,
τηλ. 210-32 17 917

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210-32 17 917

Διεύθυνση: 

Ιανός
Σταδίου 24

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/12/2018 - 11:00