"Προσέχω τον εαυτό μου" για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας στον Ιανό Αθήνας

Οι εκδόσεις Παρισιάνου Α.Ε. και ο Παιδικός ΙΑΝΟS θα παρουσιάσουν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 τη σειρά βιβλίων "Προσέχω τον εαυτό μου" των Aleix Cabrera και Rosa M. Curto.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Ελάτε να γνωρίσουμε τους Δασούληδες, τέσσερα αξιολάτρευτα και μικροσκοπικά πλασματάκια που ζουν μέσα στο δάσος μαζί με τα υπόλοιπα ζώα, και παράλληλα να μάθουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, μέσω της γυμναστικής, της σωστής διατροφής και της τήρησης των βασικών κανόνων υγιεινής.

Η σειρά Προσέχω τον εαυτό μου απαρτίζεται από τέσσερα μικρά βιβλία και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Στόχο έχει, μέσα από εύπεπτες και διασκεδαστικές ιστορίες που ζωντανεύουν χάρη στη ζωηρή εικονογράφηση, να φέρει τα μικρά παιδιά σε επαφή με τις βασικότερες έννοιες της υγείας και να συνδυάσει την εκμάθηση και την τήρηση ορισμένων βασικών κανόνων υγιεινής με το δημιουργικό παιχνίδι και την ψυχαγωγία.

Κάθε βιβλίο αποτελείται από τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος τα παιδιά παρακολουθούν τις περιπέτειες των Δασούληδων μέσα στο δάσος και βλέπουν το πώς αυτοί αντιμετωπίζουν τα ζητήματα της υγείας. Στο δεύτερο εξηγούνται ορισμένες θεμελιώδεις έννοιες και στο τρίτο παρατίθενται ορισμένα εξαιρετικά ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία.

Τα δύο τελευταία μέρη στόχο έχουν να παράσχουν στους γονείς τις πληροφορίες που μπορούν να τους βοηθήσουν κατά τη συζήτηση με τα παιδιά τους πάνω στο θέμα που πραγματεύεται κάθε βιβλίο.

Η σειρά Προσέχω τον εαυτό μου βοηθά τα παιδιά να εντάξουν τις υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά τους με τρόπο εύκολο και διασκεδαστικό.

Ιανός
Σταδίου 24,
Αθήνα
τηλ. 210-32 17 917

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210-32 17 917

Διεύθυνση: 

Ιανός
Σταδίου 24

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/11/2018 - 11:00