«Το αρκουδάκι που δεν αγαπούσε τα απογεύματα» των Εκδόσεων Γράφημα έρχεται στο Mediterranean Cosmos!

Το Mediterranean Cosmos, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Γράφημα, προσκαλεί τους μικρούς φίλους του σε μια ξεχωριστή παρουσίαση του παραμυθιού «Το αρκουδάκι που δεν αγαπούσε τα απογεύματα», το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, κατά τις ώρες: 12:00 – 15:00, στην Κίτρινη Πλατεία του  εμπορικού κέντρου.
 
Λίγα λόγια για το παιδικό βιβλίο των εκδόσεων Γράφημα:
 
Ο Άρης, το μικρό αρκουδάκι, δεν αγαπάει τα απογεύματα από τότε που ξεκίνησε το σχολείο. Το απόγευμα είναι η ώρα που διαβάζει και έτσι χάνει το παιχνίδι στο δάσος με τους φίλους του. Το αρκουδάκι λοιπόν, παίρνει την απόφαση να ζητήσει από την Ημέρα να εξαφανίσει τα απογεύματα, γιατί χωρίς αυτά δεν θα υπάρχει διάβασμα για το σχολείο. Μπορεί όμως να υπάρξει μέρα χωρίς απόγευμα; Και φταίει πράγματι το σχολείο και το απόγευμα που ο Άρης δε βλέπει πια τους φίλους του; 
 
Το παραμύθι απευθύνεται σε παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας και αφορά στη σωστή οργάνωση και διαχείριση του χρόνου. Στο Mediterranean Cosmos θα ζωντανεύσει μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδι, ζωγραφική, αλλά και αφήγηση και δραματοποίηση της ιστορίας, με την επιμέλεια του συγγραφέα Γιώργου Μπουμπούση.
 
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
 
Mediterranean Cosmos
11χλμ. οδού Θεσ/νίκης - Μουδανιών 
τηλ. 2310 489 571
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 489 571

Διεύθυνση: 

Mediterranean Cosmos
11χλμ. οδού Θεσ/νίκης - Μουδανιών

Πόλη: 

Κόστος: 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/09/2018 - από τις 12:00 έως τις 15:00