«Πες μου, Οδυσσέα» με ελεύθερη είσοδο στον Ιανό Αθήνας

Οι εκδόσεις ∆ιάπλαση και ο Παιδικός IANOS θα παρουσιάσουν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:00, στον Ιανό το βιβλίο "Πες μου, Οδυσσέα" της Νίκης Σελίμη, σε εικονογράφηση της Έρσης Σπαθοπούλου.

Μια εκδήλωση για να μοιραστούμε ιστορίες, να τραγουδήσουμε, να παίξουμε αλλά και να χαρούμε τις ζωγραφιές της Έρσης Σπαθοπούλου.

Για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Πες μου, Οδυσσέα» – Ιστορίες και τραγούδια για παιδιά και γονείς.

Τέσσερις ιστορίες µε ήρωες την αρκουδίτσα Νεφέλη, το σκιουράκι Ηλέκτρα, το σπουργιτάκι Οδυσσέα και το ελαφάκι Αριάδνη, που µιλούν για τον αποχωρισµό, το οιδιπόδειο σύµπλεγµα (ή σύµπλεγµα της Ηλέκτρας), την αυτονοµία και την αυτογνωσία. Ιστορίες και τραγούδια που απευθύνονται σε παιδιά και γονείς, µε στόχο να προαγάγουν τη µεταξύ τους επικοινωνία, την αυτογνωσία και την αυτοανακάλυψη.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Νίκη Σελίμη γεννήθηκε στα Βραγκιανά Καρδίτσας το 1974. Σπούδασε βρεφονηπιαγωγός σε εργαστήρι ελευθέρων σπουδών και ασχολήθηκε με την ψυχανάλυση σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται στον τραπεζικό χώρο. Το 2011 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Σοκόλη-Κουλεδάκη η πρώτη της ποιητική συλλογή, με τίτλο Οι λέξεις της σιωπής.

Ιανός
Σταδίου 24,
Αθήνα
τηλ.210 - 32 17 917

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.210 - 32 17 917

Διεύθυνση: 

Ιανός
Σταδίου 24

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/09/2018 - 11:00