Δωρεάν παιδικές ταινίες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τον Αύγουστο το Park Your Cinema Kids φέρνει τους μικρούς επισκέπτες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε επαφή με αγαπημένες παιδικές ταινίες ! Ο θρυλικός Τεν Τεν, ο «κακός» Ralph ενός νοσταλγικού arcade game και το μαγικό λυχνάρι του Αλαντίν, θα σας οδηγήσουν μπροστά σε κόσμους και περιπέτειες που μονάχα το είδος των ταινιών κινουμένων σχεδίων μπορεί να κάνει «πραγματικότητα».

Δείτε το πρόγραμμα και μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε κάποια - αν όχι όλες- τις δωρεάν παιδικές κινηματογραφικές προβολές που θα λάβουν χώρα τα Σάββατα του Αυγούστου.

Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν

Ο ηρωικός ρεπόρτερ Τεν Τεν και ο Καπετάνιος Χάντοκ ξεκινούν μια νέα περιπέτεια, εκείνη της αναζήτησης του θησαυρού ενός βυθισμένου καραβιού, του οποίου καπετάνιος είχε υπάρξει ένας πρόγονος του δεύτερου. Μια motion capture computer-animated υπερπαραγωγή, βασισμένη σε 3 βιβλία από την περίφημη σειρά comics του Βέλγου cartoonist Hergé. Ο Spielberg είχε αγοράσει τα δικαιώματα από την εποχή των γυρισμάτων του δεύτερου Ιντιάνα Τζόουνς αλλά δεν τόλμησε να υλοποιήσει το σχέδιό του για αρκετές δεκαετίες. Στην παραγωγή τον βοήθησε ο Peter Jackson, σκηνοθέτης του επικού franchise Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών.

Προβολή με ελληνικούς υπότιτλους

Σκηνοθεσία: Steven Spielberg

Πότε: Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, στις 21:00

Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα

Ο Ralph είναι ήρωας ενός ηλεκτρονικού arcade game. Έχει σχεδιαστεί για να κρατά τον ρόλο του κακού, μα στην ψυχή είναι το άκρως αντίθετο. Το όνειρό του είναι να επαναστατήσει, να βγει από την αφάνεια της ήττας που υποχρεώνεται να βιώνει στις πίστες που παίζει και να αποδείξει ότι υπάρχει καλό μέσα του. Φυσικά, η αποστολή του αυτή θα προκαλέσει το χάος σε ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα του game στο οποίο ζει! Μια από τις πιο ευφάνταστες παραγωγές ψηφιακού animation των τελευταίων χρόνων από το studio της Disney, που φέτος πρόκειται να κάνει… ζημιές και στο internet με το sequel του. Προτάθηκε για Όσκαρ στην κατηγορία του.

Προβολή με ελληνικούς υπότιτλους

Σκηνοθεσία: Rich Moore

Πότε: Σάββατο 18 Αυγούστου 2018, στις 21:00

Αλαντίν

Ένας νεαρός λωποδύτης ερωτεύεται μια όμορφη πριγκίπισσα και χρησιμοποιεί τις ιδιότητες ενός μαγικού λυχναριού για να την κερδίσει. Η 31η παραγωγή κινουμένων σχεδίων της Disney είναι μια θρυλική επιτυχία που αγαπήθηκε από κοινό κάθε ηλικίας, με τον Robin Williams να δίνει ένα αξεπέραστο ρεσιτάλ έστω και μόνο ως η φωνή του μαγικού τζίνι (οι ηχογραφήσεις των αυτοσχεδιασμών του ξεπερνούν τις 16 ώρες!). Η ταινία προτάθηκε για 5 Όσκαρ (κέρδισε στις κατηγορίες μουσικής και τραγουδιού) και σάρωσε τα ταμεία (ήταν το #1 φιλμ εκείνης της χρονιάς στο αμερικάνικο box-office και το πρώτο στο είδος του που ξεπέρασε τα 500.000.000 δολάρια σε εισπράξεις).

Προβολή με ελληνικούς υπότιτλους

Σκηνοθεσία: Ron Clements, John Musker

Πότε: Σάββατο 25 Αυγούστου 2018, στις 21:00

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ευριπίδου και Λ.Συγγρού
τηλ.216-80 91 001

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.216-80 91 001

Διεύθυνση: 

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

11/08/2018 - 21:00
18/08/2018 - 21:00
25/08/2018 - 21:00