Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή τη σειρά βιβλίων "Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ" του Έντουαρντ Μπέρι

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ. Η Αλίκη στη Χώρα της Βαρεμάρας του Έντουαρντ Μπέρι μετάφραση: Κλεοπάτρα Ελαιοτριβιάρη

Η Acción Cultural Española, η Πρεσβεία της Ισπανίας, το Ινστιτούτο Θερβάντες στην Αθήνα και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο του Έντουαρντ Μπέρι "Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ" το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες στην Αθήνα (Σκουφά 31).

Συνέβη κάτι τρομερό! Ένα πιστόλι λέιζερ έπεσε μέσα στην ιστορία του Πίτερ Παν!
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια του Κάπτεν Χουκ και απειλεί να σκοτώσει τον Πίτερ!
Και το χειρότερο είναι ότι έχουν «χαλάσει» και άλλες κλασικές ιστορίες, όπως οι Τρεις Σωματοφύλακες, ο Δον Κιχώτης, η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και ο Πινόκιο!

Ο Εντουάρντο Χάουρεγκι, συν-συγγραφέας της σειράς «Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ», και η μεταφράστρια Καλλιρρόη Τσολακίδου θα παρουσιάσουν τη σειρά, ενώ με τη βοήθεια του κοινού θα προσπαθήσουν να πάρουν το πιστόλι λέιζερ από τον Κάπτεν Χουκ, να σώσουν τον Πίτερ Παν και να επαναφέρουν την ιστορία στην αρχική της κατάσταση.

Για παιδιά από 8 ετών

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μην το χάσετε!

Θα υπάρχει διερμηνεία από τα ισπανικά στα ελληνικά.

Η εκδήλωση περιλαμβάνεται στο 10ο Φεστιβάλ ΛΕΑ,
δράση που εντάσσεται στο πλαίσιο της Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, μια διεθνή διάκριση που έλαβε ο δήμος της Αθήνας και η πόλη μας από την UNESCO με διάρκεια ενός χρόνου, από τις 23 Απριλίου 2018 έως τις 22 Απριλίου 2019.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Διεύθυνση: 

Αθήνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες (Σκουφά 31)

Πόλη: 

Κόστος: 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

16/06/2018 - από τις 11:00 έως τις 12:00