Εγγραφές στο Ολοήμερο Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για παιδιά του ΚΘΒΕ

Από τις 18 Ιουνίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, για τρίτη χρονιά, προσκαλεί τους "μικρούς καλλιτέχνες" της πόλης σ’ έναν κόσμο έκφρασης και φαντασίας, έναν κόσμο που αναπτύσσει τη δημιουργικότητά τους και απελευθερώνει τα συναισθήματα τους μέσα από τις εικαστικές και παραστατικές τέχνες.
 
Έντεκα εβδομάδες γεμάτες θέατρο, μουσική, κίνηση, χορό, εικαστικές δημιουργίες και παιχνίδι στα γρασίδια με στόχο την ενεργοποίηση της δημιουργικής σκέψης και της σωματικής έκφρασης. 
 
Μια ομάδα από έμπειρους παιδαγωγούς συντονίζουν έντεκα (11) διαφορετικές θεματικές εβδομάδες για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας −με ειδικά τμήματα για παιδιά ηλικίας 4-5 ετών, 6-7 ετών, 8-9 ετών και 10-11 ετών− με συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως: ξεναγήσεις σε χώρους του θεάτρου, διαδραστικούς περιπάτους (πολιτιστικές-εκπαιδευτικές δράσεις σε χώρους εκτός θεάτρου), μουσική, χορό-κίνηση, σκηνογραφία, θέατρο, αφήγηση, προβολές, ζωγραφική, ειδικές κατασκευές. Η διαδικασία αυτή αποτελεί για τα παιδιά μια πρώτη μύηση στην τέχνη, αλλά και στην αγγλική γλώσσα, καθώς στη διδασκαλία θα χρησιμοποιούνται και αγγλικές λέξεις. 
 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.ntng.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=2&production=47988
 
Το κόστος ανέρχεται σε 70€ ανά εβδομάδα, ενώ σε περίπτωση εγγραφής δεύτερου παιδιού της ίδιας οικογένειας η τιμή διαμορφώνεται στα 60€ / εβδομάδα. Ειδικές τιμές για πρόωρες εγγραφές (60€ ανά εβδομάδα για εγγραφή δεκαπέντε ημέρες πριν την έναρξη των παρακολουθήσεων). Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ πρωινό και μεσημεριανό. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα Ταμεία του Βασιλικού θεάτρου (Πλατεία Λευκού Πύργου, ώρες λειτουργίας Δευτέρα: 8.30 - 15.30, Τρίτη με Κυριακή: 8:30 - 21:30), με την συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής και την καταβολή χρημάτων.
 
Στο κόστος περιλαμβάνεται και ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών κατά τις ώρες της παραμονής τους στο θέατρο. Επίσης, κάθε Τετάρτη, 15:00.00-16:00 (αποχώρηση) οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα ξενάγησης στους χώρους των μαθημάτων, γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουν εκτός από τη διαδικασία των μαθημάτων και το περιβάλλον όπου περνούν δημιουργικά την ώρα τους τα παιδιά τους. Οι μαθητές, κατά την προσέλευση τους, πρέπει να έχουν μαζί τους καπέλο, αντηλιακό, νερό και μία αλλαξιά ρούχα.
 
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται  το αργότερο μέχρι 4 ημέρες πριν την έναρξη της εβδομάδας που θέλετε να παρακολουθήσετε.
 
Υπεύθυνη προγράμματος: Κωνσταντίνα Ματζίρη
Πληροφορίες: Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00 - 14:00                                                              
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 200 029
 
Βασιλικό Θέατρο
Πλατεία Λευκού Πύργου
Θεσσαλονίκη
τηλ.2315 200 200
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 
 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.2315 200 200

Διεύθυνση: 

Βασιλικό Θέατρο
Πλατεία Λευκού Πύργου

Πόλη: 

Κόστος: 

Το κόστος ανέρχεται σε 70€ ανά εβδομάδα ενώ σε περίπτωση εγγραφής δεύτερου παιδιού της ίδιας οικογένειας η τιμή διαμορφώνεται στα 60€ / εβδομάδα. Ειδικές τιμές για πρόωρες εγγραφές (60€ ανά εβδομάδα για εγγραφή δεκαπέντε ημέρες πριν την έναρξη των παρακολ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/06/2018 - από τις 08:30 έως τις 15:30