"Λίγο πριν το Πάσχα" στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα γιορτάσει το Πάσχα, μαζί με τα παιδιά, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 18.00, στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης (Άττιδος 7), με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, με τίτλο "Λίγο πριν το Πάσχα".

Στις 18.00, μια "Μια ζαχαρένια Συνταγή" περιμένει τους μικρούς μας φίλους. Η νέα παράσταση της παιδικής σκηνής του Θεάτρου Φούρνος, βασισμένη στο έργο της Φ. Κωνσταντοπούλου, μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και το πόσο σημαντικό είναι να την μοιράζεις την αγάπη απλόχερα, όπου μπορείς.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στον ουρανό. Σε μια πολυάσχολη συννεφούπολη ζουν οι ήρωες των γνωστών παραμυθιών αλλά και ένας γλυκός και ευγενικός ζαχαροπλάστης ο Ρένος. Ο Ρένος κάθε μέρα ετοιμάζει καταπληκτικά γλυκά για να τα τρώνε και να παίρνουν δύναμη οι ήρωες ώστε να διηγούνται ωραίες ιστορίες στα παιδιά. Όταν ο Ρένος μια μέρα αντιλαμβάνεται ότι οι άνθρωποι στη γη δεν είναι και τόσο ευτυχισμένοι αποφασίζει να τους στείλει ένα σπουδαίο δώρο. Κάτι όμως που δεν είναι και τόσο εύκολο.

Μια παράσταση με πολύ χιούμορ και μουσική που δημιούργησε ο Χρήστος Θηβαίος ειδικά για τη Ζαχαρένια Συνταγή. Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί, Ματίνα Δημητροπούλου, Κόνυ Ζήκου, Ευγενία Μαραγκού και ο Γιώργος Τζαβάρας.

Μετά την παράσταση τρία ξεχωριστά εργαστήρια κατασκευών περιμένουν τα παιδιά.

Θα φτιάξουμε λαμπάδες, πασχαλινά καλάθια και φαναράκια, με την καθοδήγηση έμπειρων εμψυχωτών.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο πλαίσιο της εκστρατείας WithRefugees.

Είσοδος ελεύθερη.

Δημοτικό Θέατρο Βάρης
Άττιδος 7
Αθήνα

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Δημοτικό Θέατρο Βάρης
Άττιδος 7

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

31/03/2018 - 18:00