Αφήγηση παραμυθιού στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο “Γνωρίζουμε συγγραφείς και τα βιβλία τους” τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 6:30 το απόγευμα, η συγγραφέας Βασιλική Νευροκοπλή θα αφηγηθεί στα παιδιά την ιστορία του νέου της βιβλίου «Ο τρελός του χωριού», από τις εκδόσεις Λιβάνη, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ.2310 324 666).

Αν το να ονειρεύεσαι είναι τρέλα, τότε ο ήρωας της ιστορίας μας ίσως να είναι πράγματι τρελός. Αν το να πραγματοποιείς το όνειρό σου είναι μια τρέλα ακόμα μεγαλύτερη, τότε ο ήρωάς μας πιθανόν να είναι πιο τρελός κι απ’ τους τρελούς. Μα αν θυσιάζεις τον εαυτό σου για να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των άλλων δίχως να περιμένεις αντάλλαγμα, τότε είσαι από κείνους που ο κόσμος τούς χαρακτηρίζει “τρελούς” επειδή δεν τους καταλαβαίνει.

Είναι οι τολμηροί και ενάρετοι της ζωής που ταπεινά και αθόρυβα οδηγούν τον κόσμο, ανοίγοντας δρόμους μέσα από σιδερόφρακτα τείχη, βουνά γιγάντια και θεόρατα θεριά.
Ο ήρωας της ιστορίας μας είναι ένας απ’ αυτούς τους εκλεκτούς και είναι αποφασισμένος να τα βάλει με το φοβερό Θεριό…

Ελάτε να τον γνωρίσουμε!

Για παιδιά ηλικίας από 6 ετών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 324 666

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 324 666

Διεύθυνση: 

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, Χαριλάου

Πόλη: 

Κόστος: 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/03/2018 - 18:30