Γνωρίζουμε τις ιστορίες 40 μοναδικών Ελληνίδων

Η Κατερίνα Σχινά θα είναι στον Ιανό για την παρουσίαση του βιβλίου "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – 40 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00 στο Cafe Ianos.

Η συγγραφέας του βιβλίου θα μας μιλήσει και θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ η πιανίστρια Ντόρα Μπακοπούλου θα συνοδεύσει την παρουσίαση με μουσικές που θα μας ταξιδέψουν.

Στη συνέχεια οι εμψυχώτριες Κατερίνα Χάσκα και Ηλιόπη Θραψανιώτη θα μας παρουσιάσουν ένα μέρος από το διαδραστικό-παιδαγωγικό εργαστήρι, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις βιογραφίες δέκα γυναικών του βιβλίου.

Μέσα από το θέατρο, τα εικαστικά, τη μουσική, την αφήγηση, τη σωματική-λεκτική έκφραση και το παιχνίδι, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τις συναρπαστικές ιστορίες αυτών των πραγματικά Ατρόμητων Κοριτσιών.

Συμμετέχουν οι εικονογράφοι: Κλαίρη Γεωργέλλη, Μυρτώ Δεληβοριά, Σάντρα Ελευθερίου, Κώστας Θεοχάρης, Μιχάλης Καζάζης, Ναταλία Καπατσούλια, Μάρια Μπαχά, Πέτρος Μπουλούμπασης, Νέαρχος Ντάσκας, Αχιλλέας Ραζής, Ίρις Σαμαρτζή, Ντανιέλα Σταματιάδη, Μαργαρίτα Τζαννέτου, Φωτεινή Τίκκου, Σοφία Τουλιάτου, Κατερίνα Χαδουλού.

Είσοδος ελεύθερη.

Ιανός
Σταδίου 24
Αθήνα
τηλ. 210- 32 17 917

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210- 32 17 917

Διεύθυνση: 

Ιανός
Σταδίου 24

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/03/2018 - 12:00