Παιδιά! "Let's play boomwhackers" στον Ιανό Θεσσαλονίκης

H Έφη Μπαχτσεβάνα θα παρουσιάσει το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00, στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της "Let's play boomwhackers", από τις εκδόσεις Κυριακίδη.

Θα μιλήσουν οι: Γιάννης Μπουτάρης Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σίμος Δανιηλίδης Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Ειρήνη Καγιαμπίνη Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Συκεών, Pάνια Kούτσου διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νάνσυ Παπαδάτου Ειδική παιδαγωγός ιδιοκτήτρια του κέντρου Ε.Μ.Δ διάΔραση, Χριστίνα Φίλλιπα Νηπιαγωγός, Έλσα Δήμου νηπιαγωγός, Άγγελος Αγγελάκης υπεύθυνος παιδαγωγικού τμήματος του I.E.K Ακμή και οι σπουδάστριες του παιδαγωγικού τμήματος.

Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Αναστασία Καρυπίδου.

Οι καλεσμένοι θα μιλήσουν για την εμπειρία τους με τα boomwhackers μέσα από την συνεργασία τους με την μουσικό –συγγραφέα κ.Μπαχτσεβάνα.

Θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήριο διδασκαλίας των boomwhackers για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, βρεφονηπιοκόμους, νηπιαγωγούς, μουσικούς, καθηγητές Αγγλικών, εμψυχωτές( team building activities) γονείς και σε όσους θέλουν να μάθουν να παίζουν μουσική με τα boomwhackers.

Είσοδος ελεύθερη.

Ιανός
Αριστοτέλους 7,
Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 277 004

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 277 004

Διεύθυνση: 

Ιανός
Αριστοτέλους 7

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/03/2018 - 12:00