Αρσάκεια Σχολεία - Ανοιχτά Σχολεία: Εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους !

 
Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 (10.00-14.30) τα Αρσάκεια Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, σε Ψυχικό, Εκάλη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα ανοίγουν τις πόρτες τους και προσκαλούν γονείς και μαθητές προνηπίων, νηπίων, Α΄ και Β΄ τάξης Δημοτικού, Στ΄ τάξης Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου. 

 
Το πρόγραμμα της ημέρας των Ανοιχτών Σχολείων στηρίζεται στην ίδια φιλοσοφία σε όλα τα Αρσάκεια Σχολεία, αλλά ταυτόχρονα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας, αλλά και κάθε περιοχής. 
 
Οι γονείς θα ενημερωθούν από τους Διευθυντές και τους Συντονιστές των Σχολείων για την παιδεία που προσφέρουν τα Αρσάκεια Σχολεία και τη στόχευσή της, για τον τρόπο λειτουργίας τους και το σύνολο των δράσεων που αυτά πραγματοποιούν.
 
Μέσα στους χώρους κάθε σχολικού συγκροτήματος οι γονείς με τα παιδιά τους θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν από εκπαιδευτικούς ή μαθητές (ανάλογα με την εκπαιδευτική βαθμίδα) των Αρσακείων Σχολείων. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ποικίλα βιωματικά εργαστήρια που σχετίζονται με διαφορετικούς τομείς της γνώσης, της επιστήμης και του πολιτισμού, προκειμένου να αποκτήσουν και έμπρακτα μια εικόνα του εκπαιδευτικού έργου που παράγεται στα Αρσάκεια Σχολεία. 
 
Τέλος, μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικά παιχνίδια ή αθλητικούς αγώνες που οργανώνονται την ημέρα αυτή και να παρακολουθήσουν θεατρικά, μουσικά, χορευτικά δρώμενα από μαθητές των Σχολείων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για τη σχετική δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://opendays.arsakeio.gr.
 
Επιμέλεια:Ελένη Βλάχου 
 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 210-67 55 555

Διεύθυνση: 

Αρσάκεια Σχολεία

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/03/2018 - από τις 10:00 έως τις 14:30