Αποκριά στο ΚΠΙΣΝ!

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ξεφαντώνει την Κυριακή 18/02 (11.00-16.00) σε ρυθμούς καρναβαλιού με τον DJ Panama Cardoon, τους Malabi Tropical, τους Βloco Swingueira και γεμίζει χρώμα με εργαστήρια face painting.

Την Κυριακή της Αποκριάς το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος κινείται σε ρυθμούς καρναβαλιού με DJ set, λατινοαμερικάνικους ήχους και ορχήστρες κρουστών.

Ακόμα, εργαστήρια face painting μας περιμένουν στο Ξέφωτο και τον Πευκώνα για να μας μεταμορφώσουν, ενώ τα παιδιά θα αναζητήσουν τον Βασιλιά Καρνάβαλο.
 

DJ Set: Panama Cardoon 

Το σήμα της έναρξης θα δώσει στο Ξέφωτο ο DJ Panama Cardoon, προσκαλώντας μας να χορέψουμε δίνοντας μια τροπική χροιά σε διαφορετικά είδη μουσικής: World Electronic, Global Bass, Hip Hop και Breaks.

Malabi Tropical

Σε ένα μουσικό ταξίδι από την Καλιφόρνια στο Μεξικό, από το Μεξικό στην Κόστα Ρίκα και από την Κόστα Ρίκα στο Ισραήλ, ο Uri συνάντησε τον Nitzan, έπειτα τον Dvir και ύστερα τον Itamar, με αποτέλεσμα τη σύνθεση της μπάντας Malabi Tropical. Με κύρια όργανα το ακορντεόν, το charango, το σαξόφωνο την κιθάρα κι ένα σετ τυμπάνων, οι Malabi Tropical συνδυάζουν τις μελωδίες της Μέσης Ανατολής με τον δυναμικό ρυθμό των ήχων της Λατινικής Αμερικής.

Η μπάντα έχει δώσει από το 2014 περισσότερες από 250 συναυλίες και έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ σε όλο το Ισραήλ. Το 2016 κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ: Malabi Tropical, live performance. Δεν σταματούν να συνεργάζονται με μουσικούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, προσθέτοντας το βιολί, το πιάνο, τα χάλκινα στην ορχήστρα τους, ενώ αυτοπροσδιορίζονται ως πολυπολιτισμική φιέστα.

Βloco Swingueira 

Οι Βloco Swingueira είναι ένα μουσικό σύνολο κρουστών που παίζει και χορεύει στους ρυθμούς της samba reggae από την Bahia της Βραζιλίας. Από την ίδρυσή του, το 2014, έχουν συμμετάσχει σε περισσότερα από 30 φεστιβάλ και συναυλίες, όπως το Φεστιβάλ Ελαιώνα, το Καρναβάλι της Πάτρας, το Καρναβάλι Μεταξουργείου, το Φεστιβάλ Circus Days, ο Μαραθώνιος της Αθήνας κ.α. Οι Βloco Swingueira επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ με ένα μουσικοχορευτικό show, όπου ποικίλοι τύποι κρουστών και εντυπωσιακές χορογραφίες συμπληρώνουν μια πρωτόγνωρη οπτικοακουστική εμπειρία για όλους!
 

ΞΕΦΩΤΟ

Ελεύθερη είσοδος, με σειρά προτεραιότητας

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Συγγρού 364, 
Καλλιθέα

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/02/2018 - από τις 11:00 έως τις 16:00