Το Λιοντάρι της Ρούμελης μας συστήνεται στον Ιανό Αθήνας

Οι εκδόσεις Έαρ και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00, στο IANOS CAFÉ, στην παρουσίαση του νέου ιστορικού παιδικού βιβλίου "Το Λιοντάρι της Ρούμελης" της συγγραφέως και μουσικού Σταυρούλας Ζώρζου (Α΄ Βραβείο Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών).

Ένα μαγικό ταξίδι στα ηρωικά χρόνια του 1821 με μουσική, εικόνες και τραγούδια με παιδιά και τους μουσικούς Γιώργο Κωνσταντινίδη και τη Σταυρούλα Μέντη. Θα ακολουθήσουν εκπαιδευτικές, εικαστικές δημιουργίες με την εικονογράφο Πέγκυ Φούρκα.

Για παιδιά ηλικίας από 7 ετών.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Ζούσε κάποτε, στα χρόνια της σκλαβιάς, ένα παλικάρι που δεν μπορούσε να αντέξει την τυραννία και τ’ άδικο. Ανέβηκε στα βουνά και πολεμούσε σαν αγρίμι, για τη λευτεριά της πατρίδας του.

Τον είπαν «Λιοντάρι της Ρούμελης»!

Κι είναι κάποιες βραδιές, που άμα τεντώσεις τ’ αυτί σου, μπορείς ακόμη ν’ ακούσεις τα πέταλα του αλόγου του να χτυπάνε στις πλάκες της αυλής, στο μικρό εκκλησάκι του ΑΪ-Νικόλα, κάπου εκεί… στα ταμπούρια του.

Πάμε να ταξιδέψουμε μαζί… να καβαλήσουμε τα άλογα… να ανεβούμε στα βουνά… και να ανταμώσουμε μέσα στις σπηλιές τον Καραϊσκάκη… το «Λιοντάρι της Ρούμελης»!

Ιανός
Σταδίου 24,
Αθήνα,
τηλ. 210- 32 17 917

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210- 32 17 917

Διεύθυνση: 

Ιανός
Σταδίου 24

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/02/2018 - 11:00