Οι λέξεις των ποιητών με ελεύθερη είσοδο στον Ιανό Αθήνας

Οι εκδόσεις Mamaya θα παρουσιάσουν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00, στον Παιδικό ΙΑΝΟ το βιβλίο της Φραντζέσκας Αλεξοπούλου-Πετράκη με τίτλο "Οι λέξεις των ποιητών", σε εικονογράφηση Νίκου Γιαννόπουλου.

Η παρουσίαση θα γίνει από την συγγραφέα του παραμυθιού και τον εικονογράφο του Νίκο Γιαννόπουλο.

Μαζί τους ακόμα θα είναι:

Το προεδρείο της ΕΟΣΔ (Επίλεκτης Ομάδας Σούπερ Δασκάλων), ήτοι: κα Χρύσα Κουράκη, κα Βέρα Βορύλλα και κα Τζελίνα Βογιατζόγλου.

Ο μουσικός / τραγουδιστής Νίκος Μυτιληναίος που μας τραγουδήσει το τραγούδι που έγραψε ειδικά για τις Λέξεις των ποιητών.

Οι σπουδάστριες του ΠΤΔΑ (και μελλοντικά μέλη της ΕΟΣΔ) Κατερίνα Κωτσιοπούλου και Δώρα Σιαμιώτη, που μαζί τους θα χορέψουμε τον «Χορό των κυκλαμίνων».

Τέλος, μια μεγάαααλη έκπληξη ΔΩΡΟ για το τυχερό παιδί που θα κληρωθεί ανάμεσα στα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την Pelikan.

Είσοδος ελεύθερη.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο μικρός Θάνος έχει τρεις υπέροχες δασκάλες. Μαζί τους ανακαλύπτει την ομορφιά της ζωής και τη μαγεία που κρύβουν οι λέξεις των ποιητών. Όμως δε συμβαίνει το ίδιο και με τον πατέρα του... Έτσι, ο Θάνος αποφασίζει να δράσει για να διώξει την αδιαφορία του πατέρα του και να του δείξει τον δικό του χαρούμενο κόσμο, τον μαγικό κόσμο της ποίησης.

Άραγε θα τα καταφέρει;

H συγγραφέας: Γεννήθηκα στην Αθήνα –μια πόλη φωτεινή– με παππούδες από την Τήνο και το Πήλιο (τι συνδυασμός!). Έχω σπουδάσει σκηνογραφία – ενδυματολογία και παιδαγωγός – νηπιαγωγός (άλλος ένας τρομερός συνδυασμός!).

Θα ήθελα να ταξιδεύω συνέχεια και να αποκτώ νέους φίλους. Πρακτικά αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο, όπως θα αντιλαμβάνεστε, αλλά…ευτυχώς υπάρχουν τα παραμύθια! Έτσι, έχω κάνει δέκα υπέροχα ταξίδια και ξεκινώ τώρα (με τη Mamaya) το ενδέκατο! Ανάμεσα από τα ταξίδια, περιδιαβαίνω στο εκδοτικό στερέωμα, κυρίως στον μαγικό χώρο του παιδικού βιβλίου, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ. Ακόμα, το όνομά μου κρύβεται –ως συντονίστρια έκδοσης– σε πολλές γνωστές παραγωγές παιδικών βιβλίων.

Προσπαθώ να αποτυπώσω όλα αυτά «τα μικρά τίποτα» που δεσπόζουν στη ζωή των μικρών παιδιών και να παίξω μαζί τους. Έτσι, άλλοτε θέλω να γίνω ήρωας, άλλοτε θέλω μια βροχή από δώρα, άλλοτε θέλω φίλους παντοτινούς και… άλλοτε ένα ζωάκι ΚΑΤΑΔΙΚΟ μου!

Αναμνηστικά από τα ταξίδια μου; Βραβείο «Πηνελόπη Μαξίμου», Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης, βραχεία λίστα των βραβείων του περιοδικού «Διαβάζω», και ένα βιβλίο που αγοράστηκε από την Ελβετία και κυκλοφορεί στη γερμανική γλώσσα. Λατρεύω τα παιδιά, τα όνειρα και τον ήλιο.

Ιανός
Σταδίου 24,
Αθήνα
τηλ. 210-32 17 917

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210- 32 17 917

Διεύθυνση: 

Ιανός
Σταδίου 24,

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/01/2018 - 12:00