«Πήτερ Παν»: Μουσική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη»

Το μαγικό παραμύθι του Πήτερ Παν, ξακουστό έργο του Σκοτσέζου μυθιστοριογράφου Τζέϊμς Μπάρι, θα ζωντανέψει μουσικά την Παρασκευή και το Σάββατο 29 και 30 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6 το απόγευμα, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» (Αργυρουπόλεως και Μεταμορφώσεως γωνία).

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση σε διασκευή Γιάννη Καλατζόπουλου, και τη μουσική έχει γράψει ο Καλαμαριώτης συνθέτης, Γιώργος Καζαντζής.

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος θα αφηγηθεί στους μικρούς φίλους την απίστευτη και φανταστική περιπέτεια του έξυπνου και σκανδαλιάρικου αγοριού, σύμβολο της αιώνιας νιότης και εννέα μουσικοί επί σκηνής θα τραγουδήσουν και θα ταξιδέψουν τα παιδιά στη χώρα του Ποτέ, όπου ζει ο μικρός ήρωας και αρνείται να μεγαλώσει.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με αριθμημένα όμως δελτία και η παραλαβή τους γίνεται από το Γραφείο Πολιτισμού (Κομνηνών 60- πεζόδρομος).

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.2310 458 591

Διεύθυνση: 

Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη»
Αργυρουπόλεως και Μεταμορφώσεως γωνία
Καλαμαριά

Πόλη: 

Κόστος: 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με αριθμημένα όμως δελτία και η παραλαβή τους γίνεται από το Γραφείο Πολιτισμού (Κομνηνών 60- πεζόδρομος)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/12/2017 - 18:00
30/12/2017 - 18:00