Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, κατά τις ώρες 3 μ.μ.– 7 μ.μ., οι μαθητές, το προσωπικό, οι απόφοιτοι και οι φίλοι του Κολλεγίου Ανατόλια υποδέχονται τους επισκέπτες σε μία από τις πιο ιστορικές και ατμοσφαιρικές χριστουγεννιάτικες γιορτές της πόλης: το Anatolia College Christmas Bazaar.

Το Bazaar θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Macedonia Hall (στην πλευρά του πρώην Αρρένων) και το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τσάι θα σερβιριστεί στο Ingle Hall (στην πλευρά του πρώην Θηλέων).

Στις 5:30 μ.μ. ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά από το Macedonia Hall με τη συνοδεία πυροτεχνημάτων, ενώ μπάντες μαθητών και οι χορωδίες το Κολλεγίου Ανατόλια θα παίζουν μουσική στους χώρους του σχολείου.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30, για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς που είχαν μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, και με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και εργαζομένων και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων του Κολλεγίου Ανατόλια (Anatolia Elementary School, Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο & International Baccalaureate Diploma Program, ACT - American College of Thessaloniki), του Συλλόγου Αποφοίτων και του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια. Όπως κάθε χρόνο, τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σωματεία κοινωνικής μέριμνας.

Επίσης, φέτος παίρνουν μέρος 23 φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η παρουσία των μαθητών του σχολείου θα είναι αυξημένη με προϊόντα που οι ίδιοι κατασκεύασαν και παρασκεύασαν, όπως φυσικά καλλυντικά, αρώματα, χρηστικά και διακοσμητικά είδη, στολίδια και γλυκά.

Παράλληλα τα παιδιά θα παρουσιάζουν πρωτότυπα projects μέσα από τη συμμετοχή τους σε club του σχολείου, και θα διοργανώσουν παιχνίδια δεξιοτήτων.

Την ίδια ημέρα στις 8 μ.μ. ο Όμιλος Ελληνικού Θεάτρου θα παρουσιάσει στο Pappas Hall την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» ένα από τα πιο γνωστά έργα του θρυλικού Μποστ. Ο Όμιλος Ελληνικού Θεάτρου συμπληρώνει και γιορτάζει φέτος 30 χρόνια ζωής.

Πληροφορίες: 2310 398 203 (Κορίνα Θεοδωρίδου).

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 398 200

Διεύθυνση: 

Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια
Τζον Κένεντι 60, Πυλαία

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/12/2017 - από τις 15:00 έως τις 19:00