Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Golden Hall!

Φωτίζουμε το GOLDEN HALL και όλοι μαζί τραγουδάμε για μια καρδιά! Στις 24 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, φωτίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Golden Hall και σας προσκαλούμε σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους».

Ένα λαμπερό Christmas charity concert
Στις 6 ακριβώς, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ψυχή της βραδιάς, Γιώργος Θεοφάνους ανεβαίνει στη σκηνή και προσκαλεί έναν έναν, τους αγαπημένους καλλιτέχνες: η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Βαρδής, η Ευρυδίκη, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κων/νος Χριστοφόρου, ο BO, η Demy, οι Going Through, οι Otherview και οι TAG τραγουδούν αφιλοκερδώς για το σκοπό! Μαζί τους, οι Junior Music Stars και τα «ΤΕΡΑΤΑ» του Γιώργου Θεοφάνους.
Σύσσωμοι οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο, φέτος τα Χριστούγεννα, να χαρίσουμε 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη! Γιατί αν στις 24 Νοεμβρίου, ο καθένας από εμάς προσφέρει 1 ευρώ, το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους», θα συνδράμει τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό, ώστε να χειρουργήσει 2 παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια! Για τη στήριξη της ανθρωπιστικής δράσης του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους», το Golden Hall θα φιλοξενεί ειδικούς κουμπαράδες μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου!

Live the Nutcracker Experience
Επιπλέον, από τις 24 Νοεμβρίου τα Χριστούγεννα έρχονται στο Golden Hall και φέρνουν μαζί τους ένα από τα αγαπημένα παραμύθια όλων των εποχών: τον Καρυοθραύστη! Φέτος, ο Καρυοθραύστης σας υποδέχεται, στον προαύλιο χώρο του GOLDEN HALL, όπου στήνεται ένα ολόκληρο θεματικό πάρκο για τους μικρούς μας φίλους. Ο αγαπημένος μας ήρωας, παρέα με το Βασιλιά των ποντικών, την Κλάρα, τη Βασίλισσα του Χιονιού και τη Νεράιδα των Ζαχαρωτών, υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους, γεμάτη παιχνίδι, δώρα, γλυκά, φωτογραφίες με τους ήρωες του παραμυθιού, ξυλοπόδαρους, μπαλονοκατασκευές και βόλτες με το Nutcracker Express, το τρενάκι που μεταφέρει τους μικρούς επιβάτες στην πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα της πόλης!

Από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου το παραμύθι ζωντανεύει, μόνο στο GOLDEN HALL!

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α 15123 Μαρούσι

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/11/2017 - 18:00