Ένα δάσος…μια οικογένεια! από την ομάδα του "Βιώνω Μαθαίνω Δημιουργώ"

Ένα εργαστήρι για την κατανόηση και την αξία της διαφορετικότητας που υπάρχει μέσα σε μία οικογένεια!

Η ομάδα του Βιώνω Μαθαίνω Δημιουργώ θα υλοποιήσει το βιωματικό εργαστήρι: "Ένα δάσος …μια οικογένεια" στα παιδιά που θα συνοδεύσουν τους γονείς τους, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ., στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων, με αφορμή τη 2η εκδήλωση που διοργανώνει στην Ελλάδα η Διεθνής Ομοσπονδία για την Ανάπτυξη της Οικογένειας (IFFD -http://iffd.org/)με θέμα: " ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ … ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Ιδιοσυγκρασία, χαρακτήρας και προσωπικότητα στις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας “.

Η προσκεκλημένη ομιλήτρια Leticia Rodríguez de Santiago, διευθύντρια του προγράμματος “Ενίσχυση Οικογενειακών Δεσμών” της IFFD, θα παρουσιάσει τα διάφορα είδη και χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας, του χαρακτήρα και της προσωπικότητας ενός ατόμου. Άνθρωποι αισιόδοξοι, εξωστρεφείς, μελαγχολικοί, αγχώδεις, επιθετικοί, δραστήριοι, ήρεμοι, συναισθηματικοί, εγωιστές, φιλικοί, ανοργάνωτοι, υπομονετικοί. Τους συναντάμε καθημερινά και συναναστρεφόμαστε μαζί τους. Είναι ο/η σύζυγός μας, ο γιος μας, η κόρη μας.
Πως μπορούμε να τους γνωρίσουμε καλύτερα;

Ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα την ιδιοσυγκρασία τους, το χαρακτήρα τους, την προσωπικότητά τους…με σκοπό να τους αγαπήσουμε καλύτερα!

Είσοδος ελεύθερη.

Ηλικίες 3 -12 ετών.

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής & δηλώσεις συμμετοχής παιδιών στο βιωματικό εργαστήρι: anna_apergi@yahoo.gr.

Περιγραφή εργαστηρίου:

Ένα δάσος…μια οικογένεια!

Ένα επιβλητικό πεύκο που μοιάζει ατρόμητο αλλά συνεχώς βάζει τα κλάματα. Μια πολύ αυστηρή και αγέρωχη βελανιδιά που λέει πολύ καλά ανέκδοτα. Μια ελιά με αλλεργία στο φθινόπωρο και ένα φαντασιόπληκτο και πεισματάρικο έλατο που νομίζει ότι έχει δει από κοντά τον Άγιο Βασίλη. Τέσσερεις τόσο διαφορετικοί ήρωες ενώνονται για να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία. Τι συμβαίνει άραγε όταν τα τέσσερα αυτά διαφορετικά δέντρα μοιράζονται ένα όχι και τόσο μεγάλο δάσος;

Ένα εργαστήρι για την κατανόηση και την αξία της διαφορετικότητας που υπάρχει μέσα σε μία οικογένεια!

Λεόντειο Λύκειο Πατησίων
Νειγύ 17
Αθήνα

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 6947 725 791

Διεύθυνση: 

Λεόντειο Λύκειο Πατησίων
Νειγύ 17

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

26/11/2017 - 11:30