Το μυστικό της χαμένης βασίλισσας στο cafe-bar restaurant Λόφος

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος έχουν προγραμματίσει να παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση "Το μυστικό της χαμένης βασίλισσας", την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, στο cafe-bar restaurant Λόφος.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ένας φτωχός δάσκαλος μεγαλώνει τα δυο παιδιά του, τον Οδυσσέα και τη μικρή Νεφέλη (βρέφος)- μετά το θάνατο της γυναίκας του- στο φτωχικό τους σπίτι σε ένα μικρό χωριό. Οι κάτοικοι τον σέβονται και τον εκτιμούν πολύ, αλλά αυτός έχει να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες της ανατροφής των παιδιών του. Μια μέρα μια ταλαιπωρημένη γυναίκα βρίσκεται στην είσοδο του χωριού και καθώς κανείς από τους κατοίκους του χωριού δεν θέλει να την βοηθήσει, ο δάσκαλος αναγκάζεται να την φιλοξενήσει στο σπίτι του. Η γυναίκα αυτή δεν μιλάει, αλλά του δείχνει μια βαθιά πληγή που έχει στον αστράγαλο της κι έτσι εκείνος κάθε μέρα περιποιείται την πληγή της. Μόλις εκείνη συνέρχεται, του ζητάει να παραμείνει στο σπίτι ως οικιακή βοηθός για να φροντίζει τα μικρά παιδιά του. Σιγά σιγά η χαρά θα ξαναέρθει στο μικρό σπιτάκι, καθώς τα παιδιά θα την αγαπήσουν. Η γυναίκα αυτή όμως κρύβει ένα μυστικό. Είναι μια πλούσια βασίλισσα μιας κοντινής χώρας που δεν αγαπάει τον σκληρό βασιλιά άντρα της και αποφάσισε να εγκαταλείψει το παλάτι. Αυτή θα φέρει τη χαρά στον θλιμμένο δάσκαλο κι εκείνος θα προσπαθήσει να την σώσει από τον σκληρό βασιλιά που προσπαθεί να την εντοπίσει από την πληγή που έχει στον αστράγαλό της.

Μήνυμα του έργου:
Το μήνυμα του έργου είναι απλό. Η δύναμη της αγάπης να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων και να γιατρεύει τις πληγές τους δίνοντας αξία στην ουσία της ζωής…

Συντελεστές:
Κείμενο- Σκηνοθεσία: Αναστασία Αναστασούδη
Μουσική παράστασης: Θεόδωρος Ζουμπούλης
Ενορχήστρωση Τραγουδιών: Νίκος Παραπονιάρης, Θόδωρος Ζουμπούλης
Σκηνικά: Χρήστος Γιουβάνης
Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Παρασκευόπουλος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βάσω Δήμογλου, Λευτέρης Θερμός, Ρόη Μανδαλιανού, Γιώργος Γκόντος, Σπύρος Παντελάτος
Επιμέλεια αφίσας: Νίκος Γκάρας, Οδυσσέας Κανλής

Εισιτήριο: 6 ευρώ.

Οικισμός Κωσταντινοπολίτικα, πάνω από το τούνελ του περιφερειακού.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες- κρατήσεις: 2310 952 707, 6948 77 14 26

Διεύθυνση: 

Cafe-bar-restaurant Λόφος
Οικισμός Κωσταντινοπολίτικα, πάνω από το τούνελ του περιφερειακού

Πόλη: 

Κόστος: 

Εισιτήριο: 6 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/11/2017 - 18:00