Ο κύκλος με την κούκλα από τον κουκλοθίασο Redicolo στο Partyland.gr

Η πολυταξιδεμένη παράσταση του ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΥ REDICOLO με τις αγαπημένες τεράστιες κούκλες, που συνδυάζει θέατρο και σύγχρονο κουκλοθέατρο μέσω μίας πρωτότυπης και θεαματικής τεχνικής. Το κείμενο είναι βασισμένο στην "Ιστορία μιας εγκαταλελειμμένης κούκλας" του Αλφόνσο Σάστρε, ένα έργο για παιδιά εμπνευσμένο από τον "Κύκλο με την Κιμωλία", που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16:00, στον Πολυχώρο Partyland.gr.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Η Λολίτα, ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που όλα τα έχει και δεν τα εκτιμάει, πετάει την παλιά της κούκλα αφού την έχει καταστρέψει. Η Πάκα, η μικρή παραδουλεύτρα που εργάζεται στο πλούσιο σπίτι την βρίσκει, την φροντίζει και την ξαναφτιάχνει με όλη της την αγάπη και με την βοήθεια του φίλου της του τσαγκάρη. Όταν η Λολίτα την διεκδικεί ξανά, τίθεται το ερώτημα σε ποια από τις δύο ανήκει η κούκλα...

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ είναι να διασκεδάσει τους μικρούς θεατές, προσφέροντας τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να προβληματιστούν και να εκφράσουν την γνώμη τους μέσα από τη διάδραση με τους ήρωες της ιστορίας. Με ζωντανή μουσική, αμεσότητα, χιούμορ και εντυπωσιακά μεγάλες κούκλες, φέρνει με πολύ όμορφο και ποιητικό τρόπο το ζήτημα της δικαιοσύνης στον κόσμο των παιδιών.

"Τα πράγματα ανήκουν όχι σε όποιον λάχει
μα σε όποιον τα χρειάζεται και χαίρεται που τα έχει!"

Ηλικίες: 3+
Διάρκεια παράστασης: 40 λεπτά.

Partyland.gr
Στέλιου Καζαντζίδη 49,
τ.κ. 555 35, Πυλαία Θεσσαλονίκης
τηλ.: 2310 473 400

Trailer: https://youtu.be/olEbGUib59I

Είπαν για την παράσταση: "…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! είσαστε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!! ένα έργο εξαιρετικής κοινωνικής σημασίας, σωστής διάρκειας, με χιούμορ, με ταλέντο και εξαιρετική απόδοση, που κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων!!!! και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σας!!!...", "…Συγχαρητήρια! Σας είδαμε σήμερα και μαμά και γιος δηλώνουμε ενθουσιασμένοι!!! Ο δε μικρός, 4 ετών και ιδιαίτερα ντροπαλό παιδί, σήκωσε το χέρι του και απάντησε στην ερώτηση που κάνατε, τόσο παρασύρθηκε από την παράσταση!!! Περάσαμε τέλεια και θα χαρούμε να σας ξανααπολαύσουμε. Μπράβο σας παιδιά. Είχα καιρό να δω κάτι τόσο αξιόλογο!"

Η παράσταση ταξιδεύει και στον χώρο των σχολείων!

Ο ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ REDICOLO ιδρύθηκε το 2011 και έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη. Δημιουργεί παραστάσεις με μεγάλες κούκλες που συνδυάζουν το θέατρο με το σύγχρονο κουκλοθέατρο και ταξιδεύουν σε σχολεία, φεστιβάλ και χώρους πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα. Οι παραστάσεις απευθύνονται σε παιδιά από 3 ετών, παρακολουθούνται όμως με ενδιαφέρον και από μεγαλύτερα παιδιά αλλά και από ενήλικες. Με χιούμορ, τρυφερότητα, ευαισθησία και παιδαγωγική αξία, προκαλούν τη σκέψη των παιδιών καλώντας τα να πάρουν θέση σε σπουδαία ζητήματα όπως: δικαιοσύνη, συλλογικότητα, ομαδικό πνεύμα, διαφορετικότητα κ.α.
Site: www.redicolo.com, FΒ: www.facebook.com/redicolo,
Επικοινωνία: redicolos@gmail.com, 2310 425 097, 6976 055 790

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 473 400

Διεύθυνση: 

Partyland.gr
Στέλιου Καζαντζίδη 49, τ.κ. 555 35, Πυλαία Θεσσαλονίκης

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/10/2017 - 16:00