Γνωρίζουμε "το Χρυσό Αρισμαρί" στον Ιανό Αθήνας

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Κέλλυ Σταμουλάκη και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 13:00, στο IANOS CAFÉ, στην παρουσίαση του βιβλίου με CD, "Το Χρυσό Αρισμαρί".

Η συγγραφέας, οι ερμηνευτές των τραγουδιών και οι ηθοποιοί θα σας μεταφέρουν, παρέα με τις νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σε μία ιστορία για την ανιδιοτελή αγάπη, τη χωρίς ανταλλάγματα προσφορά και τη φιλία. Ένα ταξίδι από το «Εγώ» στο «Εμείς».

Παίζουν και τραγουδούν: Τάσος Χαλκιάς, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ορέστης Τρίκας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Έλενα Δελακούρα, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Έφη Κιούκη, Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Ευγενία Μανούσου, Άννα Τσάφα.

Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα ταξίδι από το «Εγώ» στο «Εμείς»

Ένα έργο για την ανιδιοτελή αγάπη, τη χωρίς ανταλλάγματα προσφορά και τη φιλία

«Το Χρυσό Αρισμαρί» είναι ένα σπάνιο και μοναδικό βότανο με θεραπευτικές ιδιότητες. Ο Πετρής οπλισμένος με ανδρεία και θέληση ξεκινά να το ανακαλύψει για να θεραπεύσει τον πατέρα του. Παραμερίζει τους τεράστιους κινδύνους του ταξιδιού του και βρίσκεται μέσα σε μια λυτρωτική περιπέτεια αυτογνωσίας. Στο ταξίδι αυτό δεν είναι μόνος. Έχει συμπαραστάτη τον καλύτερό του φίλο και μαζί ζούνε τις πιο απίθανες περιπέτειες και έντονες δοκιμασίες μέχρι τον τελικό τους προορισμό, που δεν είναι άλλος από το Αθάνατο Αρισμαρί.

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Αφήγηση: Κέλλυ Σταμουλάκη

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.210-32 17 917

Διεύθυνση: 

Ιανός
Σταδίου 24

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/09/2017 - 13:00