Catwalk fashion time στο κτήμα «Δέδα»

Οι μικροί fashionistas του «Catwalk» είναι έτοιμοι και φέτος για τη τελική επίδειξη μόδας με τίτλο «Sweet 50s» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ., στο κτήμα «Δέδα», με σκοπό τη στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου ΜΑΖΙ.

Η «φωνή» της ελληνικής ραδιοφωνίας και του καλλιτεχνικού πατινάζ, o κ.Αλέξης Κωστάλας θα είναι εκεί για να προλογίσει και να στηρίξει την προσπάθεια των μαθητών και να τιμήσει τη σύμπραξη αθλητισμού και μόδας. Ο αθλητικός σύλλογος Πανοράματος «Αρίων» θα πλαισιώσει για άλλη μια χρονιά το catwalk των μαθητών.

Το πρότυπο εργαστήρι μόδας «Catwalk» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ακολουθεί την επιτυχημένη του τροχιά στο χώρο των πρωτότυπων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 6-16 χρονών.

Με αίσθημα ευθύνης πρώτα απέναντι στους μαθητές του και κατ” επέκταση στις κοινωνικές ομάδες, προτρέπει και διδάσκει στα παιδιά, μέσα από την έντονη φιλανθρωπική του δράση, την αλληλεγγύη.

Φέτος, στηρίζει με την τελική επίδειξη μόδας των μαθητών του, το δραστήριο κοινωνικό παντοπωλείο ΜΑΖΙ, όπου θα διατεθεί μέρος των εσόδων από την εκδήλωση.

Οι μαθητές του «Catwalk» σε διπλό ρόλο σχεδιαστή και μοντέλου θα παρουσιάσουν οι ίδιοι τις δημιουργίες τους στη πασαρέλα, που θα στηθεί για να αποθεώσει τη δεκαετία της κομψότητας και της υπέρτατης θηλυκότητας: τα fifties!

Η Merilyn Monroe, η Grace Kelly και η Audrey Hepburn τα fashion icon της δεκαετίας, καθώς και τα ψιλόμεσα παντελόνια, οι φούστες με τα φουρό και τα girly φορέματα, είναι μερικά fashion points που τους ενέπνευσαν. Οι σχεδιαστικές τους δημιουργίες τυπώθηκαν σε υφάσματα αποκλειστικά για τις ανάγκες της επίδειξης μόδας, ακολουθώντας πιστά τις προσταγές των ντεφιλέ κορυφαίων οίκων μόδας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017: Moschino, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana που προτείνουν γλυκά, παγωτά και cupkakes prints σε υφάσματα.

Μαζί με την ομάδα ρυθμικής του «Αρίωνα» Πανοράματος που θα πλαισιώσει το catwalk των μαθητών στην πασαρέλα, θα βρεθούν και οι χορευτές της σχολής χορού «Diagonal», για την οποία οι μαθητές του «Catwalk» έφτιαξαν τα κοστούμια της τελικής επίδειξής τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Μια ανάθεση που έδωσε στους μαθητές την ευκαιρία να εξασκήσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να δουν ακόμη ένα project τους να «ζωντανεύει» επί σκηνής.

Το φετινό «Sweet ’50s» fashion project του «Catwalk» μπήκε στην τελική ευθεία. Στις 7 Ιουνίου το κτήμα Δέδα θα μεταμορφωθεί σε ένα fifties σκηνικό με πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους, για να υποδεχτεί ένα petit fashion show υψηλών προδιαγραφών.

Με 8 εργαστήρια μόδας, ήδη μέσα σε τρία χρόνια, στο ενεργητικό του σε όλη τη Θεσσαλονίκη (Ολυμπιακό Μουσείο, Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος, Ωραιόκαστρο, Αμπελόκηποι, Εύοσμο, Ευκαρπία, Nodo junior, Καλαμαριά), το «Catwalk» ανοίγει τα φτερά του από Σεπτέμβριο για την Αθήνα δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους λιλιπούτειους σχεδιαστές να αναδείξουν το ταλέντο τους στην μόδα.

* Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από την Υπεύθυνη προγράμματος του «Catwalk», Νατάσα Ντορτογλου τηλ.: 6947 700 375 (e-mail: info@catwalkproject.gr).

Τιμή πρόσκλησης: 20 ευρώ οι ενήλικες (Τα παιδιά δωρεάν).

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 6947 700 375, e-mail: info@catwalkproject.gr

Διεύθυνση: 

Κτήμα "Δέδα"
Μπιζανίου, Πουρνάρι Πυλαίας, τ.κ. 55 535

Πόλη: 

Κόστος: 

Τιμή πρόσκλησης: 20 ευρώ οι ενήλικες (Τα παιδιά δωρεάν)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/06/2017 - 07:30