"Παίξε με στοργή" στο Περιβαλλοντολογικό Πάρκο Θέρμης

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών ΣΤΟΡΓΗ , κα ΤΙΜΗ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ και τα μέλη του Δ.Σ. σας προσκαλούν να γίνετε κι εσείς παιδιά και να παίξετε με στοργή σε μία ξεχωριστή εκδήλωση για το παιδί , την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ.- 16:00 μ.μ., στο Περιβαλλοντολογικό Πάρκο Θέρμης.

Πολλοί επαγγελματίες που ασχολούνται με το παιδί, προσφέρουν αφιλοκερδώς την δυνατότητα σε παιδιά να ασχοληθούν με όμορφες, πρωτόγνωρες και δημιουργικές δραστηριότητες σε ένα πανέμορφο πάρκο.

Οι δραστηριότητες που θα πλαισιώνουν την εκδήλωση περιλαμβάνουν ΤΕΝΝΙΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΔΑΣ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΚΛΟΟΥΝ, BABY JOGA, ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ,FACE PAINTING, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ , ΧΟΡΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ , ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΤΗ ΣΚΙ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ.Α.

Όλες διασκορπισμένες πάνω στο γκαζόν σε διάφορες γωνιές του Πάρκου με την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση παιδαγωγών και εκπαιδευτών .

Ταυτόχρονα, επειδή η απασχόληση στην φύση ανοίγει την όρεξη ,γνωστοί επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης θα προσφέρουν τις λιχουδιές τους και στους γονείς που θα συνοδεύουν τα παιδιά τους, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος !!!
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Διεύθυνση: 

Περιβαλλοντολογικό Πάρκο Θέρμης

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

11/06/2017 - από τις 11:00 έως τις 16:00