Τρεις μικροί σε Μπελάδες συναντούν τα παιδιά στον Ιανό

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και ώρα: 12.00, Ο Θεόφιλος Καρδόπουλος και ο Γιώργος Μπάκας θα παρουσιάσουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο τους «ΤΡΕΙΣ μικροί σε ΜΠΕΛΑΔΕΣ».

Πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια αυτοέκδοσης δυο φίλων-μπαμπάδων, που λατρεύουν να πλάθουν ιστορίες και να τις αφηγούνται στα παιδιά τους, σκαρώνοντας ταυτόχρονα τραγούδια και νανουρίσματα. Το βιβλίο, περιλαμβάνει τρία παιδικά παραμύθια, ένα cd με την αφήγησή τους και 4 τραγούδια- νανουρίσματα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Οι γονείς έχοντας σαν κίνητρο την επικοινωνία με τα παιδιά, μπορούν να βρουν μέσα από τα παραμύθια έναν διακριτικό και έμμεσο τρόπο που θα συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση τους. «Η βόλτα του λουκανικάκου στο δάσος» , «Η περιπέτεια του γίγαντα Πελοπίδα» και το «Για πάντα φίλοι» είναι μια προσπάθεια να διδαχθεί το παιδί την αλληλεγγύη, την ανιδιοτέλεια, τη δύναμη της φιλίας και την αγάπη για τα ζώα.Μέσω των παραμυθιών θα μπορέσουν να μετριάσουν, με χιούμορ και εύσχημο τρόπο, κάποιες παιδικές στιγμές αφέλειας, προσφέροντας ελκυστικά πρότυπα συμπεριφοράς.

Οι «ΤΡΕΙΣ μικροί σε ΜΠΕΛΑΔΕΣ» με δυνατό το αίσθημα αρωγής προς τον συνάνθρωπο υποστηρίζουν την ομάδα εθελοντών ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Στην παρουσίαση, θα γίνει συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, χαρτικών, απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής.

Θα μιλήσουν οι: Dr.Παναγιώτης Ν. Καρδαράς Αν.Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Παιδιατρικής, Κική Κοτσαηλίδου MPhil στην ειδική αγωγή.
Αφήγηση παραμυθιού Διαλεχτή Κουιτζόγλου, παιδαγωγός.

Είσοδος ελεύθερη.

ΙΑΝΟΣ
Αριστοτέλους 7, 54624, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 276 447

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 276 447

Διεύθυνση: 

ΙΑΝΟΣ,Αριστοτέλους 7, 54624

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/05/2017 - 12:00