Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας - Η γιορτή που έγινε θεσμός, με παιχνίδι και δώρα!

Το Allou! Fun Park, με τα δύο του πάρκα Allou! και Kidom, γιορτάζει για δεύτερη φορά, την Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας! Αυτή την χρονιά όμως η γιορτή είναι μεγαλύτερη γιατί την Κυριακή περιλαμβάνει και την γιορτή της μητέρας! Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου οι εορτάζουσες μανούλες, και οι οικογένειες τους  έρχονται στο Allou! και στο Kidom, διασκεδάζουν και μπαίνουν στην κλήρωση για δύο οικογενειακές κρουαζιέρες  και άλλα δώρα! 


Στο Allou! αυτό το Σαββατοκύριακο οι γονείς δεν παρακολουθούν απλά αλλά συμμετέχουν ΔΩΡΕΆΝ στα παιχνίδια του πάρκου μαζί με τα παιδιά τους! Με το ειδικό έντυπο στο χέρι συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά στα παιχνίδια που αναφέρονται σε αυτό, διασκεδάζουν συγκεντρώνουν τις απαραίτητες σφραγίδες συμμετοχής και ρίχνουν το κουπόνι στην κληρωτίδα για να διεκδικήσουν Allou! Pass, αλλά και το μεγάλο δώρο: Μια 3ήμερη οικογενειακή κρουαζιέρα για 2 ενήλικες και δύο παιδιά από την Celestyal Cruises σε Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ηράκλειο Κρήτης και Σαντορίνη!

Στο Kidom για τις οικογένειες με μικρότερα παιδιά, οι γονείς καλούνται να παίξουν κλασικά παιχνίδια μαζί με τα παιδιά τους και να συναγωνιστούν άλλες οικογένειες! Στις  Fouskes θα έχει στηθεί ένας παιχνιδόκοσμος από την PLAYMOBIL για ατελείωτο παιχνίδι και φυσικά δεν θα λείπουν  και οι μασκότ της, βασιλιάς και βασίλισσα PLAYMOBIL, για παίξουν και να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους! Όσοι παίξουν, μπαίνουν στην κλήρωση για απίθανα PLAYMOBIL δώρα και Kidom Family Pass αλλά και για ακόμη μία 3ήμερη κρουαζιέρα από την Celestyal Cruises για τις καλύτερες διακοπές με την οικογένειά σας!


Family Day @ Allou! & Kidom
Οι οικογένειες έρχονται πιο κοντά, διασκεδάζουν και κερδίζουν !  

Η είσοδος στο Allou! Fun Park και στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
Ωράριο λειτουργίας:

Allou! Fun Park
Δευτέρα -  Παρασκευή: 17:00- 22:30 
Σαββατοκύριακο & αργίες: 10:00 – 24:00  
Kidom
Δευτέρα -  Παρασκευή: 17:00- 22:30 
Σαββατοκύριακο & αργίες: 10:00 – 23:00
 
Το Allou! Fun Park, με τα δύο του πάρκα Allou! και Kidom,  αποτελεί το μοναδικό Πάρκο Ψυχαγωγίας (Amusement Park) της χώρας και με τα πρωτότυπα και πρωτοποριακά παιχνίδια που διαθέτει αποτελεί αγαπημένο προορισμό διασκέδασης εδώ και 13 χρόνια. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Πάρκων Ψυχαγωγίας (International Association of Amusement Parks & Attractions, I.A.A.P.A.), είναι σχεδιασμένο από τους καλύτερους σχεδιαστικούς οίκους Amusements Parks διεθνώς και ελεγχόμενο από την TÜV για την ασφαλή λειτουργία και συντήρηση των παιχνιδιών που διαθέτει. To Allou! Fun Park ανανεώνεται συχνά για να κρατά το ενδιαφέρον των φίλων του αναλλοίωτο, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις προσφερόμενες δραστηριότητες σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με πολλά σημεία εστίασης με επώνυμα εστιατόρια & café που καλύπτουν όλες τις επιθυμίες!


Στο Allou! γίνονται, κατόπιν επικοινωνίας, οι πιο fun φωτογραφήσεις μόδας, συνεντεύξεις κτλ.
Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-8092888

allou.gr                                                 
 facebook.com/ AllouFunPark     
instagram.com/alloufunparkgr              
 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ.: 210-8092888

Διεύθυνση: 

Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης,

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

13/05/2017 - από τις 17:00 έως τις 22:30