"Η Αγάπη Μόνο Δεν Αρκεί. Η Σπουδαιότητα της Επικοινωνίας για έναν Ευτυχισμένο Γάμο" σε συνεργασία με την ομάδα του "Βιώνω Μαθαίνω Δημιουργώ"

Η Διεθνής Ομοσπονδία για την Ανάπτυξη της Οικογένειας (IFFD -http://iffd.org/) σας προσκαλεί στην 1η εκδήλωση που διοργανώνει στην Ελλάδα με θέμα:"Η Αγάπη Μόνο Δεν Αρκεί. Η Σπουδαιότητα της Επικοινωνίας για έναν Ευτυχισμένο Γάμο" , το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και ώρα 18.00  στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων.
 
- Ομιλητής: Javier Vidal-Quadras (Γενικός Γραμματέας IFFD)
 
- Είσοδος ελεύθερη.
 
-Η ομάδα του Βιώνω Μαθαίνω Δημιουργώ (www.edu-bmd.webnode.gr) θα υλοποιήσει το βιωματικό εργαστήρι «Συναισθήματα και συμπεριφορές- Εγώ και η οικογένεια μου» στα παιδιά που θα συνοδεύσουν τους γονείς τους.
 
 
- Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής & δηλώσεις συμμετοχής παιδιών στο βιωματικό εργαστήρι: anna_apergi@yahoo.gr
 
Η Διεθνής Ομοσπονδία για την Ανάπτυξη της Οικογένειας (IFFD) είναι ένας μη –κυβερνητικός, ανεξάρτητος και μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, με πρωταρχικό στόχο την υποστήριξη οικογενειών μέσω της εκπαίδευσης. Τα προγράμματα εκπαίδευσης του IFFD βασίζονται στη συμμετοχική μέθοδο με σκοπό να βοηθήσουν τους γονείς να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους συζύγους τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην ανατροφή των παιδιών τους ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους με αυτοπεποίθηση , ευελιξία και χιούμορ.
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου
 

Ετικέτες: 

info box

Διεύθυνση: 

Λεόντειο Λύκειο Πατησίων

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/05/2017 - 18:00