Μαθαίνουμε για τους «Μυθικούς ήρωες» στο Πάρκο Καραμανλή

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο Office Time και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση της σειράς παιδικών βιβλίων «Μυθικοί Ήρωες», στο πλαίσιο του 6 ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ραφήνας-Πικερμίου, στο Πάρκο Καραμανλή το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, στις 18:00 το απόγευμα.

Οι συγγραφείς Σοφία Κομηνέα και ο Ανδρέας Γιοβάνος θα συνομιλήσουν με το κοινό, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της εικονογράφησης και θα αφηγηθούν την ελληνική μυθολογία σε στιχάκια.

Ας γνωρίσουμε τις ιστορίες των βιβλίων

Μυθικοί ήρωες: Θησέας
Κείνα τα χρόνια τα παλιά που ζούσαν Βασιλιάδες...Τις περιπέτειες του Θησέα που ήτανε χιλιάδες ευθύς θα εξιστορίσουμε σε μερικές αράδες.Αριάδνη και Μινώταυρος, Προκρούστης και Θησέας, Διόνυσος, θεά Αθηνά, Μίνωας και Αιγέας.

Μυθικοί ήρωες: Ηρακλής
Κείνα τα χρόνια τα παλιά που ημίθεοι υπήρχαν...Το βίο του ήρωα Ηρακλή θα σας αφηγηθούμε, τους άθλους του τους δώδεκα μαζί εδώ θα δούμε.
Λερναία Ύδρα, Κέρβερος, λιοντάρι της Νεμέας, ελάφι της Αρτέμιδος, Ήρα και Ευρυσθέας!

Μυθικοί Ήρωες: Αχιλλέας
Κείνα τα χρόνια τα παλιά με τους πολλούς πολέμους...Tον Αχιλλέα, τον τρανό, τον μέγα Μυρμιδόνα, θα σας παρουσιάσουμε με λόγια και εικόνα.Έκτορας, Κάλχας, Πρίαμος, Πάτροκλος κι Αχιλλέας, Ελένη κι Αγαμέμνονας, Θέτιδα κι Οδυσσέας.

Είσοδος ελεύθερη.

Πάρκο Καραμανλή
Αργοναυτών 16, Ραφήνα
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Διεύθυνση: 

Πάρκο Καραμανλή
Αργοναυτών 16, Ραφήνα

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

06/05/2017 - 18:00