Γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά στην Πύρνα

Ο δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ανακοινώνει ότι: «Γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά στην Πύρνα! Όλοι μαζί φτιάχνουμε τα μαγιάτικα μας στεφάνια στις 12:00

Με μία ειδική εκδήλωση στην παραποτάμια περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα Πύρνας, τη Δευτέρα 1 Μαΐου ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ σε συνεργασία με την Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης υποδέχονται την Πρωτομαγιά σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Δήμου!

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης και οι συνδιοργανωτές Κίνηση Πολιτώνπροσκαλούν να φτιάξουμε όλοι μαζί στεφάνια, να γνωρίσουμε το φυσικό κάλος της περιοχής, αλλά και το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα σε έναν χώρο που αξίζει την προσοχή μας, προσφέρεται ευρύτερα για περιπατητικές διαδρομές, ενώ στόχος είναι να μετατραπεί σταδιακά σε οργανωμένο τόπο αναψυχής και περιπάτου. Οι πιο τολμηροί… του πρωτομαγιάτικου πικ νικ, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη φυσική ομορφιά του καταρράκτη του ρέματος της Πύρνας.

Έτσι, λοιπόν, την Πρωτομαγιά παίρνουμε το φαγητό μας με κατεύθυνση το Ρέμα της Πύρνας στις 12:00, για να φτιάξουμε μαζί το μαγιάτικο στεφάνι μας, να χορέψουμε και να γλεντήσουμε στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Το ΠΕΑΠ προσφέρει τη διαμόρφωση του χώρου με τραπέζια και καρέκλες, την ηχητική κάλυψη της πρωτομαγιάτικης γιορτής, αναψυκτικά και νερά.

Τα λουλούδια με τα οποία θα κατασκευάσουμε τα μαγιάτικα μας στεφάνια είναι ευγενική προσφορά της “Φυτοκηπευτικής Αικατερίνη Σιέττου”, τα αναψυκτικά και τα νερά της εταιρείας “ΑΦΟΙ Κων. Λουγιάκη Ο.Ε.”, ενώ μέλη της Κίνησης Πολιτών θα μας δείξουν πως να κατασκευάσουμε στεφάνια για όσους χρειαστούν σχετική αρωγή!

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

 Παραποτάμια περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα Πύρνας

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/05/2017 - 12:00