Δημιουργικός Μάιος στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Μάης μήνας του βιβλίου και των μουσείων! Ελάτε στην παρέα της Περιφερειακής Βιβλιοθήκης Χαριλάου και απολαύστε την ανάγνωση του αγαπημένου σας βιβλίου, την αφήγηση παραμυθιών, την προβολή αγαπημένων ταινιών, τη χαρά των κατασκευών.

Παρακολουθήστε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη, μια λογοτεχνική βραδιά, ζήστε τον παλμό της βιβλιοθήκης…

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εγγραφές από Πέμπτη 27/4/2017

• ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΙΟΥ 2017, 6.00 – 8.00 το απόγευμα
«Ο άνθρωπος με την κόκκινη μύτη» της Ursel Scheffler
Αφήγηση του παραμυθιού και ελεύθερη συζήτηση για τη διαφορετικότητα και το ρατσισμό. Μέσα από παιχνίδια - ρόλων τα παιδιά εμβαθύνουν στο θέμα, γράφουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα του ήρωα, αλλά και τα εξωτερικά ερεθίσματα που δέχεται από τον περίγυρό του και ζωγραφίζουν τον ήρωα του παραμυθιού.
Με τις φοιτήτριες θεατρολογίας Έλενα Αμανατίδου και Όλγα Γιαννακοπούλου.
Για παιδιά 6-9 ετών. Με προεγγραφή

• ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΙΟΥ 2017, 6.30 το απόγευμα
Με το μωρό μου στη Βιβλιοθήκη φτιάχνουμε ένα ποντικάκι!
Διαβάζουμε το βιβλίο «Όταν ο Βιβλιοπόντικας συνάντησε την Τίτα Γραβιέρα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και φτιάχνουμε ένα ποντικάκι!
Με τη Θεατρολόγο Μάγια Καραπάτσιου
Η «μωρολέσχη» είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 5η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2,5 - 4,5 ετών και τους γονείς τους.
Στόχο έχει να μάθουμε στα παιδιά μας, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.
Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: Γκρι χαρτόνι, ροζ τσόχα, ματάκια και κόλλα stick.
Mε προεγγραφή μόνο με την παρουσία σας στη βιβλιοθήκη

• ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΙΟΥ 2017, 5.00 το απόγευμα
Πυραμίδες, τετράεδρα και άλλα περίεργα μαθηματικά πλάσματα!
Με απλά υλικά όπως παλιές εφημερίδες και περιοδικά, φτιάχνουμε τρισδιάστατες πυραμίδες (τετράεδρα) με την τεχνική origami, τις οποίες μετά «δένουμε» σε μία ιδιαίτερη, διάτρητη κατασκευή. Βελτιώνουμε τις λεπτές κινήσεις μας και χρησιμοποιούμε –παίζοντας- βασικά μαθηματικά της τάξης μας.
Επειδή τα μαθηματικά είναι πράγματι παντού, μπορούν να γίνουν συναρπαστικά και μπορούμε να τα αγγίξουμε με τα χέρια μας!
Με τη μαθηματικό Κωνσταντίνα Πολύζου.
Για παιδιά από 8 ετών και πάνω με προεγγραφή

• ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΙΟΥ 2017, 6.30 το απόγευμα
Συζητάμε για την υγιεινή διατροφή
Αλήθεια, τι γνωρίζουμε για την υγιεινή διατροφή, ποιες είναι οι διατροφικές μας συνήθειες; Ποιος είναι ο ρόλος των θρεπτικών συστατικών; Υπάρχει υποδειγματικό διαιτολόγιο; Πόσο είναι μια «μερίδα»; Ξέρουμε να «διαβάζουμε» τις ετικέτες των τροφίμων; Τι είναι τα Ε;
Με τη διατροφολόγο Δέσποινα Παντελή
Για παιδιά από 7 ετών και ενήλικες. Με προεγγραφή

• ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ 2017, 6.30 το απόγευμα
Σινεμά στη βιβλιοθήκη
Στη ζεστή παιδική γωνιά της βιβλιοθήκης παρακολουθούμε παρέα με τους φίλους μας την αγαπημένη μας ταινία animation «Οι κότες το ΄σκασαν».
Στην φάρμα της κακιάς κυρίας Τουήνυ, οι κότες ονειρεύονται πως θα ήταν, να είναι ελεύθερες. Η Ττζίντζερ, μια θηλυκή κότα σχεδιάζει να πετάξει πάνω από το συρματόπλεγμα της φάρμας. Όμως, το πρόβλημα είναι ότι οι κότες δεν πετάνε. Όλες οι προσπάθειες της Τζίντζερ αποτυγχάνουν, ώσπου εμφανίζεται από τον ουρανό ο Ρόκυ ! Ένας αμερικάνος κόκορας με μπουφάν… πιλότου…
Για παιδιά 4-8 ετών. Με προεγγραφή

• ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ 2017, 6.30 το απόγευμα
Η ώρα του παραμυθιού – Αγαπημένα λαϊκά παραμύθια από όλο τον κόσμο!
Η Χρυσάνθη Αντωνίου αφηγείται λαϊκά παραμύθια πλαισιωμένα με τις νότες του ακορντεόν του Ζωγράφου Σταυρίδη.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και πάνω, στηρίζεται στην προφορική αφήγηση παραμυθιών και στόχο έχει την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων, την καλλιέργεια της φαντασίας τους και την ενίσχυση της κριτικής τους σκέψης.
Με προεγγραφή

• ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2017, 6.00 – 8.00 το απόγευμα
«Ο αλυσοδεμένος ελέφαντας» του Χόρχε Μπουκάι
Όλα διαδραματίζονται σε ένα τσίρκο, κλόουν, ζογκλέρ, μάγοι, ταχυδακτυλουργοί και ένας τεράστιος Ελέφαντας. «Από τότε που ήμουν μικρός είχα μια απορία: πως γίνεται ένα ζώο τόσο δυνατό όσο ο ελέφαντας του τσίρκου να κάθεται αλυσοδεμένος σε ένα τόσο δα ξυλαράκι καρφωμένο στην άμμο;»
Αφήγηση του παραμυθιού, με πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Μέσα από παιχνίδια - ρόλων παιδιά και γονείς εμβαθύνουν στο θέμα και γράφουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα του αλυσοδεμένου ελέφαντα. Θα καταφέρει να σπάσει τα δεσμά του;
Με τις φοιτήτριες θεατρολογίας Έλενα Αμανατίδου και Όλγα Γιαννακοπούλου.
Για παιδιά 6 – 8 χρονών με τους γονείς τους. Με προεγγραφή

• ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2017, 6.30 το απόγευμα
Με το μωρό μου στη Βιβλιοθήκη φτιάχνουμε μια αλεπού!
Διαβάζουμε το βιβλίο «Η Μαριλού η Αλεπού ονειρεύεται» της Όλγας Ιωαννίδου και φτιάχνουμε μια αλεπού!
Με τη Θεατρολόγο Μάγια Καραπάτσιου
Η «μωρολέσχη» μας είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 5η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2,5 - 4,5 ετών και τους γονείς τους.
Στόχο έχει να μάθουμε στα παιδιά μας, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.
Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: Ένα λευκό χάρτινο πιάτο, πορτοκαλί ξυλομπογιά, ένα μικρό κομμάτι μαύρο χαρτόνι και κόλλα stick.
Mε προεγγραφή μόνο με την παρουσία σας στη βιβλιοθήκη

• ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΙΟΥ 2017, 6.30 το απόγευμα
«Μήπως είσαι η Άνοιξη;» της Καρολάιν Πίτσερ
Η Ούλα βιάζεται ν΄ ανακαλύψει τον απέραντο χιονισμένο κόσμο που βρίσκεται έξω απ΄ τη σπηλιά. Αυτό θα γίνει όμως όταν θα ΄ρθει η Άνοιξη… αλλά τι είναι η Άνοιξη; Θα το μάθουμε μέσα από την αφήγηση του παραμυθιού!
Με τη νηπιαγωγό Αρχοντούλα Συριώδη
Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: 1 ροζ και 1 μπλε χαρτόνι κανσόν Α4, πολύχρωμες κόλλες χαρτιού Α4, κόλλα stick και μαρκαδόρους για να στολίσουμε ανοιξιάτικα γλαστράκια με λουλούδια.
Για παιδιά 5-8 ετών. Με προεγγραφή

 Δράσεις «Εκτός των τειχών»

• ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ 2017, 6.00 – 7.30 το απόγευμα
Λέσχη Ανάγνωσης Ελληνικής και Ξένης Πεζογραφίας Ενηλίκων
Τα μέλη της λέσχης ανάγνωσης θα συζητήσουν και θα αναλύσουν με το συγγραφέα Γιώργο Χατζόπουλο το βιβλίο του «Βγερού γλυκά φανού»
Τη Λέσχη συντονίζει η χημικός Αγγελική Φατίση.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της 14ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου και θα πραγματοποιηθεί στο Περίπτερο 15 stand 99 της ΔΕΘ HELEXPO

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2017, 6.00 – 7.00 το απόγευμα
Δεν είμαι από μακριά. Από μέσα σου έρχομαι
Παραμύθια για όλα όσα μας χωρίζουν… ή μας ενώνουν. Ομάδα θεάτρου – αφηγήσεων Subrosa : Ζωή Καραγεωργίου και Ρία Φελεκίδου.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του 4oυ Ευρωπαϊκού παιδικού φεστιβάλ «elephantastico» και της 14ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου και θα πραγματοποιηθεί στο Περίπτερο 15 stand 99 της ΔΕΘ HELEXPO
Για παιδιά από 5 ετών. Με προεγγραφή

• ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2017, 4.00 – 5.00 το απόγευμα
Παράσταση Αφήγησης Παραμυθιών
Τα μέλη της Ομάδας θεάτρου - αφήγησης Subrosa Ζωή Καραγεωργίου και Ρία Φελεκίδου θα σας αφηγηθούν παραμύθια μοναδικά. Με αγωνία, περιπέτειες, καλούς, κακούς και μαγικά.
Παραμύθια που γεννήθηκαν χρόνια ούτε καινούρια ούτε παλιά. Σε μέρη άγνωστα ούτε κοντά ούτε μακριά.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της 14ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου και θα πραγματοποιηθεί στο Περίπτερο 13, Παιδική γωνιά μπροστά στην έκθεση εικονογράφησης «Ήλιοι» της ΔΕΘ HELEXPO
Για παιδιά από 6 ετών. Με προεγγραφή

• ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΙΟΥ 2017, 11.00 το πρωί
Επίσκεψη και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αγοράς Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη - ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το «κρυφό» μουσείο της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αγοράς Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18 Μαΐου). Ο αρχαιολόγος Γιώργος Σκιαδαρέσης και ο αρχιτέκτονας Ζάχι Αλ Σααγιάχ μας ξεναγούν και συζητούν με τους επισκέπτες για το εικοσαετές πολυσχιδές έργο (ανασκαφικό, αναστηλωτικό, ερευνητικό και εκθεσιακό) της Ρωμαϊκής Αγοράς.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί η Βιβλιοθήκη «Εκτός των τειχών» της και απευθύνεται σε γονείς και παιδιά άνω των 12 ετών.
Σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης
Συνάντηση στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς
Με προεγγραφή

 Εργαστήρια για παιδιά

• ΤΡΙΤΗ 9, 16 ΜΑΙΟΥ 2017, 5.00 το απόγευμα
Παίζω σκάκι ζωγραφίζοντας
Αναρωτιέστε τι σχέση έχει το σκάκι με την ζωγραφική; Μα το σκάκι είναι Τέχνη!
Το σκάκι είναι το ευρύτερα αναγνωρισμένο και διαδεδομένο πνευματικό παιχνίδι και χρησιμοποιείται ως εργαλείο εξερεύνησης και κατανόησης της αισθητικής, των καλλιτεχνικών ρευμάτων, των πολιτιστικών και ιστορικών δρώμενων της κάθε εποχής.
Τα παιδιά περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους με ατομικές και ομαδικές ασκήσεις και ζωγραφιές. Γνωρίζοντας τον «βασιλιά των παιχνιδιών» και τους κανόνες του γίνονται μικροί καλλιτέχνες αποκτώντας δεξιότητες, καλλιεργώντας το πνεύμα και την φαντασία, βελτιώνοντας την μνήμη, την υπομονή, την πειθαρχία, την κοινωνικοποίηση.
Ελάτε λοιπόν παιδιά και εσείς να γίνετε καλλιτέχνες σκακιστές “ζωγραφίζοντας” (σ)τη σκακιέρα!
Με τη Φωτεινή Παμπάλου αρχιτέκτων μηχανικό - σκακίστρια - έμπειρη προπονήτρια
Για παιδιά 6 -8 ετών. Με προεγγραφή

 Επιτραπέζια παιχνίδια
Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 3.00 - 5.00 παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια με τους γονείς μας ή με τους φίλους μας!

 Εκπαιδευτικά Προγράμματα για μαθητές σχολείων

• ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2017, 10.00 – 11.00 & 11.00 – 12.00 το πρωί
Στα μονοπάτια των μυθικών θεών και ηρώων
Πώς ξεκίνησαν όλα; Κρόνος-Ρέα-Δίας - 12 Θεοί - Αρπαγή Περσεφόνης
Ανεβαίνουμε το πρώτο σκαλί της ελληνικής μυθολογίας και μαθαίνουμε για τη δημιουργία του κόσμου, την Τιτανομαχία, τη γέννηση των Θεών και τα κατορθώματά τους. Με σύγχρονο εποπτικό υλικό και εκπαιδευτικά παιχνίδια τα παιδιά θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και θα ταξιδέψουν στην εποχή των μυθικών θεών και ηρώων.
Με την παιδαγωγό Χάιδω Σεραφειμίδου.
Για μαθητές Β΄ ή Γ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου

• ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΙΟΥ 2017, 10.00 – 11.00 & 11.00 – 12.00 το πρωί
Mαθαίνω τα συναισθήματα, παίζοντας
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
Σκοπός του, η κατανόηση και η αναγνώριση των βασικών συναισθημάτων μέσα από κινούμενα σχέδια, ζωγραφιές και παιχνίδια. Ακολουθούν βιωματικές ασκήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της ομαδικότητας των παιδιών.
Με την ψυχολόγο Ελένη Τσιρίδου.
Για μαθητές Α΄ ή Β΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου

• ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2017, 10.00 – 11.00 & 11.00 – 12.00 το πρωί
Στα μονοπάτια των μυθικών θεών και ηρώων
9 Μούσες / 3 Χάριτες / 3 Ώρες / Νύμφες / Νηρηίδες / Σειρήνες / Γοργόνες
Ανεβαίνουμε τα σκαλιά της ελληνικής μυθολογίας και γνωρίζουμε τις Μούσες, τις Χάριτες, τις Νύμφες, τα μυθικά τέρατα. Με σύγχρονο εποπτικό υλικό και εκπαιδευτικά παιχνίδια τα παιδιά θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και θα ταξιδέψουν στην εποχή των μυθικών θεών και ηρώων. Με την παιδαγωγό Χάιδω Σεραφειμίδου.
Για μαθητές Β΄ ή Γ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου

• ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΙΟΥ 2017, 10.00 – 11.00 & 11.00 – 12.00 το πρωί
Διαβάζω … χωρίς άγχος
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού. Στόχος του προγράμματος είναι η μείωση και η διαχείριση του άγχους των μαθητών αλλά και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης τους μέσα από τη χρήση λογοτεχνικών αποσπασμάτων ή παραμυθιών.
Με την ψυχολόγο Ελένη Τσιρίδου
Για μαθητές Δ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου

• ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2017, 10.00 – 11.00 & 11.00 – 12.00 το πρωί
Στα μονοπάτια των μυθικών θεών και ηρώων
Μυθικοί ήρωες: Ηρακλής και Θησέας
Ανεβαίνουμε τα σκαλιά της ελληνικής μυθολογίας και γνωρίζουμε μυθικούς ήρωες και τα κατορθώματά τους. Με σύγχρονο εποπτικό υλικό και εκπαιδευτικά παιχνίδια τα παιδιά θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και θα ταξιδέψουν στην εποχή των μυθικών θεών και ηρώων.
Με την παιδαγωγό Χάιδω Σεραφειμίδου.
Για μαθητές Β΄ ή Γ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου

• ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2017, 9.30 – 11.30 & 11.30 – 1.30 το πρωί
Η μυρμηγκοφωλιά
Ζωντανά έντομα και αληθινά απολιθώματα εκατομμυρίων ετών, που τα παιδιά θα πιάσουν και θα παρατηρήσουν από κοντά. Οι μαθητές θα μάθουν :
 πώς λειτουργεί μια ζωντανή αποικία μυρμηγκιών και τι μας μαθαίνει (επικοινωνία, συνεργασία, σωστή διαχείριση των φυσικών πόρων)
 πώς το έντομο κλαδί καταφέρνει να επιβιώνει χωρίς κανένα άλλο μέσο προστασίας πέρα από το καμουφλάζ του και πώς συνεξελίχθηκε μαζί με τα φυτά
 πώς απολιθώματα από ζώα που έζησαν εκατομμύρια χρόνια πριν έχουν διατηρηθεί μέχρι σήμερα και τι πληροφορίες μας δίνουν.
Το πρόγραμμα επιμελείται ο περιβαλλοντολόγος Παναγιώτης Παπαδόπουλος
Για μαθητές Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου

• ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2017, 10.00 – 11.00 & 11.00 – 12.00 το πρωί
Στα μονοπάτια των μυθικών θεών και ηρώων
Μυθικοί ήρωες: Ιάσονας και Οδυσσέας
Ανεβαίνουμε τα σκαλιά της ελληνικής μυθολογίας και γνωρίζουμε μυθικούς ήρωες και τα κατορθώματά τους. Με σύγχρονο εποπτικό υλικό και εκπαιδευτικά παιχνίδια τα παιδιά θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και θα ταξιδέψουν στην εποχή των μυθικών θεών και ηρώων.
Με την παιδαγωγό Χάιδω Σεραφειμίδου.
Για μαθητές Β΄ ή Γ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου

 Ξεναγήσεις σε μαθητές σχολείων
Πραγματοποιούνται προγραμματισμένες καθημερινές ξεναγήσεις σε μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων που στόχο έχουν την προώθηση της φιλαναγνωσίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το βιβλίο, τη βιβλιοθήκη, να γίνουν αναγνώστες, να μάθουν τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις τους.
Οι ξεναγήσεις συνοδεύονται με αφηγήσεις παραμυθιών και δραστηριότητες σχετικές με το βιβλίο και τη βιβλιοθήκη.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.

Σχετικά με τη δράση «Με το μωρό μου στη βιβλιοθήκη...» έχετε δικαίωμα συμμετοχής
μόνο στη μία από τις δύο.

Δηλώσεις συμμετοχής: Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ. 2310 324 666).

Έναρξη εγγραφών για συμμετοχή στις δραστηριότητες Πέμπτη 27/4/2017

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου είναι μέλος του Δικτύου Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διεύθυνση Βιβλιοθηκών και Μουσείων
Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών
Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, τηλ. 2310 324 666
e-mail: bibxarilaou@hotmail.gr
Fan page Facebook: https://www.facebook.com/perifereiakivivliothikixarilaou?ref=hl
Google+ : https://plus.google.com/u/0/101450111476681438909/posts

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 324 666
e-mail: bibxarilaou@hotmail.gr

Διεύθυνση: 

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/05/2017 - 18:00
04/05/2017 - 18:00
05/05/2017 - 18:00
06/05/2017 - 18:00
07/05/2017 - 18:00
08/05/2017 - 18:00
09/05/2017 - 18:00
10/05/2017 - 18:00
11/05/2017 - 18:00
12/05/2017 - 18:00
13/05/2017 - 18:00
14/05/2017 - 18:00
15/05/2017 - 18:00
16/05/2017 - 18:00
17/05/2017 - 18:00
18/05/2017 - 18:00
19/05/2017 - 18:00
20/05/2017 - 18:00
21/05/2017 - 18:00
22/05/2017 - 18:00
23/05/2017 - 18:00
24/05/2017 - 18:00
25/05/2017 - 18:00
26/05/2017 - 18:00
27/05/2017 - 18:00
28/05/2017 - 18:00
29/05/2017 - 18:00
30/05/2017 - 18:00
31/05/2017 - 18:00