Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, φτιάχνουμε όλοι origami στο Kidom!

Το Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, υποδέχεται το λουλουδένιο τριήμερο της Πρωτομαγιάς με ένα ξεχωριστό ταξίδι στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, την Ιαπωνία! Με τη βοήθεια της Instructor origami Μυρτώς Δημητρίου* μικροί και μεγάλοι θα ξεδιπλώσουν τα μυστικά της ιαπωνικής εικαστικής τέχνης της χαρτοδιπλωτικής origami

Από το Σάββατο 29.4 ως και την ημέρα της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιούνται καθημερινά 11:00-15:00 και 17:00-20:00 εργαστήρια origami. Πολύχρωμα χάρτινα λουλούδια, καρδούλες αλλά και σαΐτες που πετάνε μακριά, όλα κατασκευασμένα από τους μικρούς μας επισκέπτες θα πλημμυρίσουν το χώρο! Στη διάρκεια των εργαστηρίων θα υπάρχουν και special happenings κατά τη διάρκεια των οποίων η κ.Δημητρίου φορώντας το παραδοσιακό κιμονό της θα κάνει μαγικά με το χαρτί και τη βεντάλια της με τη συμμετοχή των μικρών θεατών!

Τα παιδιά αφού δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές origami θα μπορούν βέβαια να παίξουν στη συνέχεια σε όλα τα αγαπημένα παιχνίδια του Kidom: Στον μεγάλο παιδότοπο, Coco Fouskes, με τα  τεράστια φουσκωτά και την μεγάλη τσουλήθρα, στο μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, στο τρενάκι Mini Big Apple, στα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, στον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower, στα βαρκάκια Bloom – Bloom  και  σε πολλά- πολλά ακόμα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

* Βιογραφικό Μυρτώς Δημητρίου

Εκτός των σπουδών της στην Κοινωνική Πολιτική και Κοινωνική Ανθρωπολογία και πλέον της ενασχόλησής της με τη συγγραφή και το θεατρικό παιχνίδι η Μ. Δημητρίου είναι αναγνωρισμένη Instructor Origami, έχοντας πάρει το δίπλωμα διδασκαλίας της εικαστικής αυτής τέχνης από τον Παγκόσμιο Ιαπωνικό Οργανισμό. Μέρος την αφοσίωσης της σε αυτή της τέχνη είναι και τα 2 Ρεκόρ Γκίνες που κατέχει: το 2012 δημιούργησε το 1ο μεγαλύτερο Origami του κόσμου στη Θεσσαλονίκη σχηματίζοντας με τη βοήθεια εθελοντών στην πλατεία Αριστοτέλους την εικόνα του Λευκού Πύργου σε 403τ.μ. με 40.000 νούφαρα  ενώ το 2014 στο Γήπεδο του Μετς στην Αθήνα την εικόνα μιας πελώριας κουκουβάγιας χρησιμοποιώντας ως μονάδα 52.000 χάρτινα λουλούδια, σε 512τ.μ. και κέρδισε το δεύτερο της Ρεκόρ Γκίνες!

Έχει διδάξει origami σε Πανεπιστήμια του Τόκυο ενώ έργα της φιλοξενούνται στο μουσείο Origami στο Τόκυο, στην Ιαπωνική Πρεσβεία καθώς και σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές.

Έχει διοργανώσει πολλές ατομικές εκθέσεις και έχει ενεργό συμμετοχή στα Διεθνή Συνέδρια Origami και σε σημαντικές διοργανώσεις ενώ έχει συγγράψει και σχετικά βιβλία.

Πραγματοποιεί παρουσιάσεις- εργαστήρια- σεμινάρια Origami για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και για ενήλικες.

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

  • Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:00

Σαββατοκύριακο και Πρωτομαγιά: 10:00 – 22:30

 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

www.facebook.com/Kidom

Τηλ.: 210-8092888

Διεύθυνση: 

Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, 

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/04/2017 - από τις 11:00 έως τις 20:00
30/04/2017 - από τις 11:00 έως τις 20:00
01/05/2017 - από τις 11:00 έως τις 20:00