Eργαστήριo STEAM στο Public Κολωνακίου

Τα εργαστήρια STEAM με την blast επιστρέφουν στο νέο Public στο Κολωνάκι! Από το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στις 12.00, τα Public σας προσκαλούν να γνωρίσετε το εργαστήριο blast architecture. Μέσα από το αρχιτεκτονικό παιχνίδι με τουβλάκια LEGO®, τα παιδιά καλλιεργούν την ομαδικότητα, τη φαντασία και την κριτική σκέψη.

Το εργαστήριο είναι δομημένο και ορίζει κάθε φορά ένα σενάριο, μια υπόθεση εργασίας, γύρω από την οποία τα παιδιά συνεργάζονται και προτείνουν τις δικές τους δημιουργίες. Χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν αντικείμενα, κτίρια ή ολόκληρες πόλεις, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του εκάστοτε προβλήματος προς επίλυση. Αξιολογούν και βελτιώνουν τις κατασκευές τους και τέλος τις παρουσιάζουν και τις αιτιολογούν. Στις 29 Απριλίου, τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους γέφυρες και θα δοκιμάσουν την αντοχή τους!

Βασική εισηγήτρια του προγράμματος blast architecture είναι η Μαρίνα Σταμπολή, Αρχιτέκτων Μηχανικός, η οποία ασχολείται με μελέτες πολιτιστικών και εκπαιδευτικών κτιρίων και παράλληλα έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση.

Είσοδος ελεύθερη.

Public Κολωνακίου
Σκουφά 3,
τηλ.: 210-33 87 150

Λόγω αυξημένης ζήτησης και περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής που θα βρείτε εδώ:

http://blog.public.gr/event/ergastirio-steam-tin-blast-stis-29-apriliou-...

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 210-33 87 150

Διεύθυνση: 

Public Κολωνακίου
Σκουφά 3

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/04/2017 - 12:00