"Όλοι μαζί μπορούμε": Στη Χ.Α.Ν.Θ. συλλέγουμε τρόφιμα και ανταποδίδουμε με δράσεις για παιδιά!

Το Σάββατο του Λαζάρου 8 Απριλίου 2017, από τις 10 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι, στο χώρο της Κεντρικής Εισόδου της Χ.Α.Ν.Θ., τα μέλη, οι εργαζόμενοι και οι φίλοι της Οργάνωσης συλλέγουμε σακούλες με τρόφιμα για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η Χ.Α.Ν.Θ. προσκαλεί όλη την πόλη να συμμετάσχει στη συλλογή τροφίμων και ανταποδίδει με τον δικό της τρόπο, προσφέροντας στο κοινό δωρεάν δράσεις και ομαδικά παιχνίδια από τους συνεργάτες και τους εθελοντές της, όπως παράσταση κουκλοθεάτρου, θεατρικό δρώμενο από την theatraction, κατασκηνωτικά παιχνίδια, αθλητικές δραστηριότητες, μάθημα capoeira, δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ., κατασκευές από το Μουσείο Μπάσκετ και πολλά άλλα.

Οικοδεσπότες στη διαδικασία προσφοράς και ανταπόδοσης είναι οι Κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ., με τη συμμετοχή των κατασκηνωτών και των εθελοντών στελεχών και εκπαιδευτών της, πραγματώνοντας τον βασικό σκοπό της Οργάνωσης που είναι να εμπνέουμε τους νέους, ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, δίνοντας ερεθίσματα και δημιουργώντας εμπειρίες μέσα από τις οποίες οι κατασκηνωτές βελτιώνουν τις ικανότητές τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώνουμε είναι: όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, τοματοπολτό, κονσέρβες, λάδι, καφέ, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα κονσέρβα, μέλι, μαρμελάδες, μπισκότα, σοκολάτες, είδη προσωπικής υγιεινής (απορρυπαντικά, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσα, σαπούνια, σαμπουάν, παιδικές πάνες).

Σημείωση: Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στo Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες:
Σάββατο 8 Απριλίου 2017, 10 πμ-3 μ.μ., Κεντρική Είσοδος Χ.Α.Ν.Θ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ανταποδίδουμε!
τηλ: 231 600 1000
e-mail:p-relations@ymca.gr/ camps@ymca.gr /socialaction@ymca.gr

Επίσημη σελίδα της Χ.Α.Ν.Θ. στο Facebook www.facebook.com/pg/ymcaGreece/
Οι σελίδες των κατασκηνώσεών μας στο Facebook :
Πήλιο – Αι Γιάννης www.facebook.com/pilio.ymca/
Χαλκιδική – Άγιος Νικόλαος - www.facebook.com/camp.ymca/
Εκπαιδευτικό κέντρο Νυμφαίου – Φλώρινας www.facebook.com/nymfaio.ymca/
Περιπέτεια στην Πίνδο - www.facebook.com/pindos.ymca/
Περιπέτεια στο Πήλιο - www.facebook.com/peripeteia.piliou.ymca/

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ: 231 600 1000
e-mail: p-relations@ymca.gr

Διεύθυνση: 

Χ.Α.Ν.Θ.,Ν. Γερμανού 1, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. τ.κ. 54621,

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/04/2017 - από τις 10:00 έως τις 15:00