Γιορτή παραμυθιού "Σεβαστιανός ο Φοβερός" για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων & το Πολιτιστικό Κέντρο Eκπαιδευτικών Νομού  Λάρισας τιμώντας την  Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, παρουσιάζουν στο  Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας στο Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα ένα νέο μουσικό παραμύθι με Λαρισαίους συντελεστές σε ανοιχτή εκδήλωση για μεγάλους & παιδιά. 

 
Το βιβλίο που κυκλοφορεί υπό την Αιγίδα της Unesco  το υπογράφει η Παιδαγωγός, Συγγραφέας, Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου «ΛΗΤΩ»  & Αντιπρόεδρος του ΠΟΚΕΛ  κα Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου  & μιλά για το ευαίσθητο θέμα του σχολικού εκφοβισμού έχοντας τον τίτλο :                    «Σεβαστιανός ο Φοβερός!»                                                                                                                        
 
Σας προσκαλούν το  Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στις 11,30 πμ να απολαύσετε μαζί μας τη μουσικοχορευτική  αυτή παρουσίαση .
 
Τη μουσική του βιβλίου υπογράφει & συμμετέχει επί σκηνής ο μαέστρος κος Νίκος Στ. Ευθυμιάδης,  με το Οργανικό Σύνολο του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, ενώ ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκη Λάρισας ντύνει ρυθμικά το παραμύθι.  Σχολιάζει  & προτείνει λύσεις για το θέμα του εκφοβισμού   η Δρ. Ψυχολογίας & Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού  κα Γιάννακα Νατάσσα. Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν η Αντιπρόεδρος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς κα Ελένη Χριστούλα Πατελοδήμου  & ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ κος Αργύρης Γιουρούκης. 
 
Αυτό είναι το πέμπτο μουσικό παραμύθι της συγγραφέως, κυκλοφορεί από τις  Εκδόσεις Διάπλους, το εικονογραφεί ο Νίκος Γιαννόπουλος & το σχολιάζει o κος Ιωάννης Μαρωνίτης πρόεδρος της Unesco Πειραιώς & Νήσων.  

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

ΤΗΛ 6972271968

Διεύθυνση: 

Αμφιθέατρο Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα

Πόλη: 

Κόστος: 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/04/2017 - από τις 11:30 έως τις 13:30