«Ο λύκος και τα τρία γουρουνάκια» στο ΦΙΞ in art

Το ΦΙΞ in art, συνεχίζει να καπελώνει τα Σαββατοκύριακα του κοινού της Θεσσαλονίκης και φιλοξενεί στο ιστορικό κτίριο του ΦΙΞ μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά με ελεύθερη είσοδο. Τα Σαββατοκύριακα της Άνοιξης θα είναι γεμάτα όμορφες ιστορίες, χρώματα, μουσική και τραγούδι, παρέα με τους Tik-Nik Puppet Theatre, Circus Taradadan, Michelino Circus Show, Gypsy Moth Puppet Theatre, Dromocosmicas , JINX PuppetTheatre, Σκιοθέατρο Αγάπιο Αγαπίου και η La Petite Marguerite.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάρτη η ομάδα κουκλοθεάτρου JINX διασκευάζει το γνωστό παιδικό παραμύθι με ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των κούκλων, διαλόγων και σκηνικών, ώστε να απευθύνεται σε ηλικίες 3 έως 10 χρονών και να παρακολουθείται ευχάριστα από όλες τις ηλικίες. Πρόκειται για επιτραπέζιες κούκλες που παίζονται από κουκλοπαίκτες, οι οποίες δεν είναι κρυμμένες πίσω από τα σκηνικά, αλλά συμμετέχουν διαδραστικά στην εκτέλεση της παράστασης, γεγονός που συμβάλλει στο να είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές και αγαπητές σε πολύ μικρές ηλικίες. Στη μουσική επένδυση της παράστασης προτιμήθηκαν γνωστά κομμάτια κλασσικής μουσικής.

Πότε;
Σάββατο 25/3 στις 18:00 & Κυριακή 26/3/2017, στις 12:00

Διάρκεια: 45 λεπτά

Για παιδιά ηλικίας 3-10 ετών

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων στο τηλ:
2310 500 034 , inartngo@gmail.com , www.facebook.com/fixinart

Αν σας αρέσει η εμπειρία, μπορείτε να ενισχύσετε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες ρίχνοντας τον «οβολό» σας στο καπέλο που θα κυκλοφορεί στο χώρo.

Δημιουργική απασχόληση για παιδιά πριν και μετά την παράσταση

ΦΙΞ in art
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

ΦΙΞ in art,26ης Οκτωβρίου 15

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

25/03/2017 - 18:00
26/03/2017 - 18:00