Οι «Μικρές δροσοσταλίδες» για παιδιά όλων των ηλικιών στον Ιανό Αθήνας

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2107 και ώρα 12:00, τo Βυζαντινό Ωδείο και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν στο IANOS CAFE, σε μια παιδική μουσική παράσταση μέσα από την οποία θα παρουσιαστούν οι «Μικρές δροσοσταλίδες».

Ένα από τα παραμύθια της ανέκδοτης ακόμη συλλογής παραμυθιών της Λίζης Χανδακάρη. Συμμετέχει το Σύνολο Εγχόρδων του Βυζαντινού Ωδείου που αποτελείται αποκλειστικά από τους μικρούς μαθητές των τάξεων, Κας Λίζυς & Κας Ελεθερίας Χανδακάρη.|

Σε αυτό το παραμύθι ..μια μικρή νεραϊδούλα, η Ήριννα ονειρεύεται τη θάλασσα… Άραγε θα είναι πιο όμορφα εκεί που θα πάει; Τι να σημαίνουν οι μικρές δροσοσταλίδες που βάζει πάνω της κάθε πρωί και γιατί οι νεράιδες παραπατούσαν κάποτε στη γη; Θα συμβεί κάτι που δεν περίμενε ποτέ της!!!

Σύνθεση - μουσική επιμέλεια: Ελευθερία Χανδακάρη. Αφήγηση-σκηνοθετικές οδηγίες: Θώμη Σφηκοπούλου. Συγγραφή – διασκευή – σύνθεση -μουσική επιμέλεια-σκηνοθετικές οδηγίες: Λίζη Χανδακαρη.

Οι «Μικρές δροσοσταλίδες» πρωτοπαρουσιάστηκαν το Μάιο του 2012 στο θέατρο Άννα & Μαρία Καλουτά στο πλαίσιο συναυλιών του Βυζαντινού Ωδείου.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νικόλαος Γ. Νικολόπουλος

Για παιδιά όλων των ηλικιών!

Είσοδος ελεύθερη.

IANOS
Σταδίου 24, Αθήνα
τηλ. 210- 32 17 810, www.ianos.gr
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210- 32 17 810, www.ianos.gr

Διεύθυνση: 

IANOS ,Σταδίου 24

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

11/03/2017 - 12:00