Απόκριες στο River West

Τραγούδια, γαϊτανάκια, παραμύθια, μασκαρέματα και ατέλειωτο παιχνίδι αναβιώνουν την παράδοση και ψυχαγωγούν μικρούς και μεγάλους στο πιο χαρούμενο εμπορικό κέντρο

Τα έθιμα του μασκαρέματος, του χορού και του τραγουδιού έρχονται και φέτος στο RIVER WEST με παραστάσεις, παραμύθια, παιχνίδια, μεταμφιέσεις αλλά και παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, το Σάββατο 18 & 25 Φεβρουαρίου!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, από τις 12.00 μέχρι τις 14.00, το Γαϊτανάκι της Αποκριάς θα στηθεί στο 1 επίπεδο του RIVER WEST για δύο παραστάσεις. Εκεί τα παιδιά θα μάθουν πώς βρέθηκε το γαϊτανάκι στη γη μέσα από ένα δραματοποιημένο παραμύθι όπου θα αποκαλυφθεί η ουσία της Αποκριάς. Στη συνέχεια, οι  μικροί μας φίλοι αλλά και όσοι αισθάνονται παιδιά  θα χορέψουν στο γαϊτανάκι, θα παίξουν, θα μεταμορφωθούν σε ζώα και πουλιά ενώ θα ζωντανέψουν μαζί με έμπειρους ηθοποιούς το παραδοσιακό τραγούδι «Παντρεύουμε τον κάβουρα».   

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, από τις 12.00 μέχρι τις 14.00, η παραμυθένια ορχήστρα και χορωδία της θεατρικής ομάδας Μορφές Έκφρασης, του Θωμά Κινδύνη,  θα παρουσιάσουν τους «Καρναβαλιστές», ένα πανηγυρικό και διασκεδαστικό ταξίδι στους ήχους και το χρώμα της Αποκριάς, σε δύο παραστάσεις!

Αποκριάτικα παραδοσιακά δρώμενα και τραγούδια όπως ο «Μπάρμπα Γιάννης», «Απόψε την κιθάρα μου», «Στης ακρίβειας τον καιρό», με τη συνοδεία ζωντανών οργάνων, θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στην ελαφρότητα της Αποκριάς, με τη χαλαρότητα και τη ζεστασιά της ομάδας των τραγουδιστών.

Και φέτος τις Απόκριες σας περιμένουμε όλους να αποδράσουμε για λίγο στον κόσμο της χαράς και της ξεγνοιασιάς!

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ.: 801.222.5050

Διεύθυνση: 

Το RIVER WEST είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και κομβικά σημεία της πόλης – επί της Λεωφόρου Κηφισού και μεταξύ των οδών Πέτρου Ράλλη, Ιεράς Οδού και Θηβών - δίπλα από το κατάστημα ΙΚΕΑ.

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

25/02/2017 - από τις 12:00 έως τις 14:00