Ο μάγκας δράκος περιμένει τα παιδιά στο Βιβλιο…ιδέες

Το βιβλιοπωλείο Βιβλιο…ιδέες και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι τους μικρούς τους φίλους στο βιβλιοπωλείο Βιβλιο…ιδέες, σε μια χαρούμενη εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο του Δημήτρη Μπογδάνου, «Ο μάγκας δράκος».

Ο αγαπημένος συγγραφέας θα μας αφηγηθεί την ιστορία ενός δράκου φοβερού και τρομερού που ήταν όμως τεμπέλης και αχαΐρευτος. Τόσο τεμπέλης ήταν που δε σηκωνόταν ούτε για φαγητό. Τι έκανε λοιπόν; Αντί να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του ανάγκαζε τα μικρότερα πλάσματα να δουλεύουν για να τον υπηρετούν. Όλα όμως άλλαξαν όταν εμφανίστηκε μπροστά του ένας σκύλος. Τι άραγε συνέβη και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους;

Σας περιμένουμε με χαρά στην εκδήλωσή μας για να ζωντανέψουμε μια αλληγορική ιστορία που μας μιλάει για το πώς να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και τα δικαιώματά μας αλλά και πώς να σεβόμαστε την ελευθερία του άλλου!

Για παιδιά ηλικίας από 5 ετών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:

Ο Δημήτρης Μπογδάνος γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός συνήθιζε να φτιάχνει ιστορίες με το μυαλό του, απλά για να διασκεδάζει. Ιστορίες με σκανταλιές, ιστορίες ίσως λίγο τρομακτικές, ιστορίες με γέλια, με κυνηγητά, με εκπλήξεις και με μυστικά. Για να μην τις ξεχνάει όμως, αλλά και για να μπορεί να τις διαβάζει αργότερα, τις έγραφε σε ένα μεγάλο τετράδιο. Για να χωρέσουν μάλιστα πολλές ιστορίες, έγραφε όχι μόνο πάνω στις γραμμές, αλλά και κάτω από αυτές, ακόμα και γύρω γύρω. Επίσης έγραφε με διαφορετικά γράμματα που είχε σκεφτεί μόνος του κι όχι με τα κανονικά, κι έτσι κανείς άλλος δεν μπορούσε να διαβάσει τις ιστορίες του. Ακόμα και σήμερα, όταν θέλει να διασκεδάσει, ανοίγει το τετράδιο εκείνο και διαβάζει κάποια ιστορία ή… γράφει μία καινούρια. Μια από εκείνες τις ιστορίες είναι κι αυτή. Γραμμένη με κανονικά γράμματα!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ…ΙΔΕΕΣ στο τηλ 2315 31 77 33

Βιβλιο..ιδέες
Βιβλία-Επιτραπέζια Παιχνίδια-Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης
Στρατηγού Σαράφη 67, Καλαμαριά, 55132, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2315 31 77 33
e-mail: vivlioidees@gmail.com

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2315 31 77 33
e-mail: vivlioidees@gmail.com

Διεύθυνση: 

Βιβλιο..ιδέες, Βιβλία-Επιτραπέζια Παιχνίδια-Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης, Στρατηγού Σαράφη 67, Καλαμαριά, 55132,

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/02/2017 - 12:00