Απόδραση από τη λογική με το Μάγο Σανκάρα στο Θέατρο Αυλαία

Ο μάγος Σανκάρα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, για μια ακόμη χρονιά παραμένει πιστός στο ραντεβού του με το κοινό της Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 καταφθάνει στο Θέατρο Αυλαία για να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο magic show του ''Απόδραση από τη λογική'' για λίγες μόνο παραστάσεις.

Ο κορυφαίος Έλληνας illusionist θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, προσκαλώντας τους σε ένα θέαμα ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαισθήσεων, δίνοντας το απόλυτο ρεσιτάλ performance επί σκηνής.

Έχοντας ως άσο στο μανίκι τα εντυπωσιακά καινούργια του μαγικά και το μοναδικό του χιούμορ, ξέρει να γοητεύει και να μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας.

Η κεντρική σκηνή του Αυλαία μετατρέπεται κάθε φορά σε ένα φανταστικό και διαδραστικό κόσμο όπου ο καθένας συμμετέχει με το δικό του τρόπο, βιώνοντας έτσι τη μαγεία σε πρώτο πλάνο. Και φέτος είναι άκρως εντυπωσιακά τα νέα του μαγικά μικρής και μεγάλης κλίμακας, παντρεύοντας έτσι με μεγάλη επιτυχία μαγεία και θεατρικότητα.

''Απόδραση από τη λογική'' καθώς το πορτραίτο μίας κοπέλας παίρνει σάρκα και οστά
''Απόδραση από τη λογική'' όταν η παρτενέρ περνά μέσα από το σώμα του Σανκάρα
''Απόδραση από τη λογική'' με τον Σανκάρα να αιωρείται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών

Για εκείνον είναι εύκολο να πείσει πως δεν υπάρχει ανέφικτο, να παίξει με το μυαλό των θεατών και να τους περάσει στην ''άλλη πλευρά''. Μαγεύει ολοκληρωτικά, παρασύρει στην δική του διάσταση, και ψυχαγωγεί τόσο απόλυτα που θα σας κάνει να ''Αποδράσετε από τη λογική''.

Sancara: Απόδραση από τη Λογική

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ ενήλικες, 8 ευρώ παιδιά

Από 4 Φεβρουαρίου 2017

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.00, στο Θέατρο Αυλαία
Τηλ. Κρατήσεων 2310 237 700

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 237 700
e-mail: info@avlaiatheatre.gr

Διεύθυνση: 

Θέατρο Αυλαία, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.,(πλευρά Τσιμισκή)

Πόλη: 

Κόστος: 

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ ενήλικες, 8 ευρώ παιδιά

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/02/2017 - 17:00